Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az érzelmes, gyengéd, törékeny, szeretni való, kedves, hűséges, megértő, rendes lányok? Miért van olyan kevés belőlük manapság és, aki van is már mind foglalt lenne?
Figyelt kérdés
Rossz, hogy mindenkine van párja, én is úgy tudnék már szeretni egy lányt, de valahogy jellemre nem találom a páromat, ha véletlen mégis belefutok egy jellemre, személyiségre elbűvölő lányba, az már természetes, hogy foglalt. Ez vicc! :D2012. szept. 26. 01:17
11/18 anonim válasza:
Én itt vagyok, csak nem kellek senkinek: nincs 10 centis magassarkúm, miniszoknyám, mély kivágású pólóm (elnézést, toppom. Úgy cukibb) Ez van.
12/18 anonim válasza:
Hová tűntek? Sehova, csak kikerültek a látókörödből, mert más típusú lányokra fókuszálsz tudatalatt.
13/18 anonim válasza:
Minden héten meg kérdezed?
Nem érted, hogy elfogytak? Majd szólunk ha érkezik újabb szállítmány.
15/18 anonim válasza:
Az én kérdésem bezzeg törlik, ezt pedig minden nap fölteszik és mégsem? Tisztelt moderátorok, ez mégis hogy működik?
16/18 anonim válasza:
itt vagyok én is, csak én se kellek senkinek se:(
25L
17/18 legion válasza:
Járj el retró diszkóba ismerkedni.Ha egy lány régi zenéket hallgat,akkor érzelmes,és -talán-nem divatkövető tucatember.
18/18 anonim válasza:
6:45-nek van igaza. Ha nem lennének a nők ilyen önteltek, anyagiasak, lesajnálósak, akkor vélhetően nem lenne ennyi kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!