Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az érzelmes, gyengéd, törékeny, szeretni való, kedves, hűséges, megértő, rendes lányok? Miért van olyan kevés belőlük manapság és, aki van is már mind foglalt lenne?
Figyelt kérdés
Rossz, hogy mindenkine van párja, én is úgy tudnék már szeretni egy lányt, de valahogy jellemre nem találom a páromat, ha véletlen mégis belefutok egy jellemre, személyiségre elbűvölő lányba, az már természetes, hogy foglalt. Ez vicc! :D2012. szept. 26. 01:17
1/18 anonim válasza:
Itt vagyok, de nem kellek pont annak aki nekem kellene.
21/l
2/18 anonim válasza:
nem unod még ?!
ezt bezzeg nem törlik...
3/18 anonim válasza:
az a vicc hogy megint egy gyökér sír, és teszi fel a hülye kérdését, amire válaszolni is felesleges, mert holnap jön a másik hülye, aki ismét siránkozik, mert tömegemberek vagytok egytől egyig, és nektek értelmetlen segíteni, mert nulla alakok voltatok és lesztek is. kérem folytassa a sort aki még bírja idegileg mert én már nem
5/18 anonim válasza:
azért van olyan kevés,mert megrontottam már a legtöbbet.
8/18 anonim válasza:
Mert a nők anyagiasak. Ha nincs pár milliód és klassz sportautód, szóba se állnak veled, egyszerűen nem vesznek emberszámba. Ez a helyzet.
9/18 anonim válasza:
Elsővel egyetértek!
Én is itt vagyok, de én sem kellek neki/nektek...:)
10/18 anonim válasza:
Talán azért van ennyi ilyen kérdés, és azért "sírnak" sokan, mert valóban elég rossz a helyzet. Normális lányt tényleg nagyon nehéz találni, általában a a mai lányok/ fiatal nők vagy beképzelt, felszínes libák,akik úgy öltöznek, mintha a sarokra készülnének vagy férfias beszólogatósak. Igazi nőt meg már elvétve lehet találni csak. De vannak, csak nagyon kevesen, és az a baj, hogy ők a csendesebbek, akik eléggé elbújnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!