Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen bókokat tudnék neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bókokat tudnék neki mondani?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már elkezdtem ismerkedni és kiderült, róla, hogy "dicsérő szó" a szeretet nyelve... nem tudom, hogy ki tudja, hogy ez mit jelent... a lényeg az hogy én igen és elvileg a leányzó akkor érzi hogy kedvelem és fog ő is kedvelni engem ha megdícsérem... ezért azóta figyelek arra hogy megdicsérjem, de rájöttem, hogy nem tudom megdicsérni mert a ruhákat szoktam (cipő, gatya, szoknya, póló) vagy ékszereket... de a csaj kissé emancipált, tehát nem hord ékszert és a ruhája mindig vmi jelentéktelen színű pl drapp és totál egyszerűen öltözködik... talán ez az ami tetszik benne, de lényeg hogy nem tudom megdicsérni azt ami rajta van mert olyan irtózatosan átlagos, hogy elképesztő... a haja vmi csodálatosan gyönyörű, de nem dicsérhetem minden nap azt mert unalmas... úgy kell dícsérnem, hogy ne tűnjön fel neki és akkor azt hiszi magától szeretett meg és nem én manipuláltam a tudatalattiját... (aki érti az segíthetne :D ) aki nem érti az csak az alap kérdésre válaszoljon

Kösz :D

16/f

15/l

2012. szept. 26. 00:01
1 2
 11/18 Mókusgyilkos ***** válasza:
a mosoly mondjuk pont 1 univerzális és akármikor akárhányszor elismételhető bók legalábbis én ezt tapasztaltam.
2012. szept. 26. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:

finoman adagold.

mondasz egy bókot,utána meg egy ellen bókot.

pl

-milyen aranyos kis füled van.

-hallasz ezzel rendesen?

-milyen szép a szemgolyód.

-megfoghatom?

2012. szept. 26. 00:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Az utolsón be sírtam. :'D
2012. szept. 26. 01:01
 14/18 anonim ***** válasza:
szeretlek kicsim, gyönyörű vagy, szeretnék veled szexelni ma
2012. szept. 26. 01:07
 15/18 A kérdező kommentje:

van egy rakás ember aki fel sem fogja miről beszélek... például aki azt írta, hogy "minek bókolok annyit..." na épp az a lényeg, hogy észrevétlenül csinálom.. és nem úgy hogy észre vegye csak hogy meghallja de ne jegyezze meg -_- ennél már azért kicsit profibb vagyok a szakmában mint, hogy azzal szúrjam el hogy idegesítsem a puncsolásommal...

ez az "egy pozitív, egy negatív bók" ezt én is használom, de nem tudatosan :D és nem tudtam hogy ez létezik mint kitalált módszer :D de elég vicces tud lenni :D kösz :)

2012. szept. 26. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:

alap taktikai elem.

építsd be és használd tudatosan.

2012. szept. 26. 23:39
 17/18 A kérdező kommentje:
ok :) rajta leszek az ügyön :D
2012. szept. 26. 23:43
 18/18 anonim válasza:
édes istenem. te valami díszpéldány lehetsz.. na mesélj még pár ilyen hadviselési dolgot, kezd érdekelni, hogyan csináljátok..
2012. okt. 15. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!