Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen bókokat tudnék neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bókokat tudnék neki mondani?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már elkezdtem ismerkedni és kiderült, róla, hogy "dicsérő szó" a szeretet nyelve... nem tudom, hogy ki tudja, hogy ez mit jelent... a lényeg az hogy én igen és elvileg a leányzó akkor érzi hogy kedvelem és fog ő is kedvelni engem ha megdícsérem... ezért azóta figyelek arra hogy megdicsérjem, de rájöttem, hogy nem tudom megdicsérni mert a ruhákat szoktam (cipő, gatya, szoknya, póló) vagy ékszereket... de a csaj kissé emancipált, tehát nem hord ékszert és a ruhája mindig vmi jelentéktelen színű pl drapp és totál egyszerűen öltözködik... talán ez az ami tetszik benne, de lényeg hogy nem tudom megdicsérni azt ami rajta van mert olyan irtózatosan átlagos, hogy elképesztő... a haja vmi csodálatosan gyönyörű, de nem dicsérhetem minden nap azt mert unalmas... úgy kell dícsérnem, hogy ne tűnjön fel neki és akkor azt hiszi magától szeretett meg és nem én manipuláltam a tudatalattiját... (aki érti az segíthetne :D ) aki nem érti az csak az alap kérdésre válaszoljon

Kösz :D

16/f

15/l

2012. szept. 26. 00:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Azt dícsérd meg ami tényleg tetszik akkor hiteles leszel.
2012. szept. 26. 00:02
 2/18 A kérdező kommentje:
ezt ismerem... de már tudok annyira színészkedni és rizsázni, hogy ha vmi kicsit különlegesebb... de nem mondhatom minden nap, hogy szép a mosolyod, a hajad meg a hangodat is imádom... a csillogó szemedről és nevetésedről nem is beszélve... amíg még nem közeledek felé erősebben addig ilyet nem mondok.. majd később mikor jobban megismerem... (meg most nem akarok erősen közeledni mert nem rég szakítottam egy barátnőjével és ciki lenne ha most feltűnne neki, hogy most rá kezdtem nyomulni... )
2012. szept. 26. 00:05
 3/18 A kérdező kommentje:
szóval egyenlőre csak gyenge kis észrevétlen dicséreteket akarok elhullatni addig amíg meg nem kedvel/szeret és utána lecsapok!! muhahahah :D én terv szerint csajozok.. csak nincs elég bók a tarsolyomban :(
2012. szept. 26. 00:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Dicsérd meg az ötleteiért, az ízléséért, az eszéért, a kreativitásáért, humoráért... Amit a beszédhelyzet hoz.
2012. szept. 26. 00:08
 5/18 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy jó az illata, tetszik, hogy mosolygós, jókedvű, feldobja a napodat, ilyenek is fontosak.
2012. szept. 26. 00:09
 6/18 A kérdező kommentje:

KÖSZI!!! de hülye vagyok xD belső értékek is vannak...

ok ez most elég sok ötletet adott... ez valahogy nem jutott még eszembe :D KÖSZI még egyszer :)

2012. szept. 26. 00:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát te is egy olyan srác lehetsz, aki csak hülyíti a lányokat. Egyébként a bók jöhet magától is, attól függ, hogy miről beszéltek éppen. 15/F
2012. szept. 26. 00:11
 8/18 anonim ***** válasza:
De ha tévedtem veled kapcsolatban akkor bocs. Csak az eddigi leírásod alapján ítéltem.
2012. szept. 26. 00:13
 9/18 A kérdező kommentje:
nem hülyítem, de amíg a lányt meghódítom addig bizony nehéz pszihológiai hadviselést folytatok és folytonosan figyelek és információt gyűjtök... könnyebb ha tudsz is valamit arról aki tetszik... az, hogy pont olyan lány tetszett meg aki az előző barátnőm haverja, az csak (nem teljesen, de) véletlen... és az előző barátnőm is így hódítottam meg szóval a módszer alapjáraton nem hiszem, hogy rossz :(
2012. szept. 26. 00:15
 10/18 anonim ***** válasza:

jesszus.. :S

minek dicsérgeted annyit?? Nekem már az idegeimre mentél volna az biztos:SS sztem nem kell minden percben dicsérgetned.. talán 2 naponta 1x.. ne vidd tulzásba, ő is megfogja unni, vagy hozzá szokik és majd mindig elvárja te meg gondolom nem olyan kapcsolatot akarsz amin folyton azon rágodsz hogy hogyan kéne bókolnod neki.. vagy vegyél neki egy táblacsokit osztcsőő.. nemtom mit kell ennyire tulzásba vinni.. átfogsz kerülni igy a barátzónába, vagy idegesíteni fogja mert ez szinte már puncsolás..

2012. szept. 26. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!