Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bukik az összes fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Glos27 kérdése:

Miért bukik az összes fiatal csaj a rossz fiúkra? Mi jó bennük?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
miguel92 jól írta:D még talán amiatt is lehet, hogy nézik azt a sok szennyet, amit a média zúdít rájuk. Átmossa az agyukat. A filmekben mindig azt látják, hogy a nő megismerkedik egy bunkó palival, aki később átváltozik a fehér herceggé XDD Ez van a gyerekmesékben is, lásd pl.: Szépség és a Szörny XDD Na és hát szegények azt hiszik, hogy ez így működik a való életben is. És csodálkoznak, ha bunkó pasi bunkó marad. 22L
2012. szept. 26. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:
de engem miért kell lepontozni az első kommentelő nyomorult kis kvát meg se szóljátok oszt szid titeket engem meg lepontoztok ?:( mikor nektek segítek itt náthásan ?:DDDD Az a baj hogy a legutolsó ribivel is hercegnőként bántok ....nem a kislányod mit babusgatod :DD
2012. szept. 26. 00:43
 13/16 anonim ***** válasza:
keményvagyokneszójábe
2012. szept. 26. 01:06
 14/16 bumbi02 ***** válasza:

repked itt a színvonal...

Nem a rossz fiúkra buknak, hanem ahogy fentebb írták a magabiztosakra, a határozott megjelenésű pasikra. Csak a "jó fiúk" közt több az, aki pipogyább, visszahúzódóbb, határozatlanabb.

2012. szept. 26. 01:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Valljuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. AKIKÉRT BIOLÓGIAI BOMBÁNK ROBBAN. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez.

ez olyan kérdés, hogy egy fiúnak mi jön be jobban. ha a lánynak hosszú vagy ha rövid a haja. valakinek ez valakinek az de az tény, hogy egy hosszú haj szebb:) ez van:P

2012. szept. 26. 03:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy kis tudomány!

A san a ntonió-i egyetem túdósai kutatások során a nők egy csoportját a gyermeknemzés legideálisabb időszakában, az ovuláció idején tesztelték, másokat pedig ezen időszakon kívül. A kísérleti alanyoknak különböző férfiak fényképét mutatták. Köztük "jófiú" és "rosszfiúk" fotói voltak. A tudósok szerint az ovuláció és a összefüggő hormonáramlás hatására a "rosszfiú", "jófiúvá" változott. Amikor megkérdezték a tesztelt nőket, hogy milyen apa lesz a "rosszfiú", áradoztak az illető lehetséges szülői képességeiről. Már elképzelték, amint a gyermeket gondosan, átöltözteti, éjszaka felkel hozzá, nappal pedig biztosítja családja megélhetését.

A tudósok erre evolucionisztikus magyarázatot adtak.

A kevésbé feltűnő, családközpontú férfi megfelelőbb apának. A szexi férfiak viszont "szexi fiúkat" nemzenek. Ez pedig olyan csábító, hogy egy kis rizikót is megér!

Van benne valami. Határozottság kell, férfias megjelenés, erőteljes vázizomzat (légy kigyúrt), tudj kommunikálni, légy jól öltözött. Tapasztalat.

Azelőtt én is egy szürke egér voltam (persze nem tudom, te milyen vagy). Megváltoztam, külsőleg belsőleg, azóta nincs gondom csajozás terén.

22/F

2012. szept. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!