Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak nem tökéletes a mosolya?
Figyelt kérdés
Szóval nekem az első két fogam között van 1 kis rés, és nemmostanában fogok fogszabályzót kapni, és mikor új embereket ismerek meg, nemigazán merek mosolyogni! Meg régen ezért beszóltak. :S amúgy nemvagyok egoista, de ez a legnagyobb bajom magammal, mást nemis tudnék mondani, csak a fogaim! Szóval titeket nagyon zavarna? és néha (mindig) úgyérzem hogy talán ezért nemvolt még pasim,mert nincs szép mosolyom..2009. aug. 2. 21:50
21/26 anonim válasza:
Elvileg nem csak fogszabályozó szakorvos, hanem fogorvos is tud segíteni. Menj el.
22/26 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de a barátomnak is van rés az első két foga között, és egyszerűen imádom. A fogait különösen szeretem és imádom ha mosolyog. Őt is zavarja, de már elfogadta. Biztos vannak olyan fiúk akik így vannak ezzel. Amúgy amíg nincs fogszabályzód is merjél mosolyogni, ha látják, hogy magabiztos vagy, mindenki azzal lesz elfoglalva milyen gyönyörű vagy és nem a fogaiddal. A fogszabályzó pedig majd megoldja ha téged ennyire zavar. Addig is lehet kapcsolatod, mert aki szeret az az egész lényedet szereti és nem külön a testrészeidet.
23/26 anonim válasza:
Engem nem zavarna...Nekem a legfontosabb egy lányban a szeme...És ahogy néz vele.Nagyon ellenállhatatlan tud lenni egy lány ha aranyosan néz.Akármilyen is a mosoly.Amúgy a tökéletes mosolyt nem bírom annyira.Az olyan barbibabás...
17/F
24/26 anonim válasza:
Nekem barátnőm fogszabályzós volt mikor megismertem és utána 4 hónapig mégaz is volt!Mikor levették még hiányzott is.Szerintem nagyon szexi a fogszabályzó, főleg ha egy vadítóan jó csajnak van...Én a 17/F vagyok egyel fentebbről
25/26 anonim válasza:
en lany vagyok , nekem is ugyanez a problemam , de volt mar pasim es most is van , ahh de jo hogy neket segit a fogszabajzo mert nekem akkora h az nem segitene csak a mutet es az is csak egy bizonyos ideig mert utana visszaallna ugy ahogyan van , es kepzeld meg modell pasim is volt szerintem ezzel nem kell torodj , hanem inkabb a kisugarzasoddal
26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm :$
2009. aug. 9. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!