Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nagyon zavar, ha egy lánynak nem tökéletes a mosolya?
Szia!
Nekem is pont ugyanez a problémám..a fogaim:(Nekem van fogszabályzóm,de nem is ez ami zavar,hanem hogy kikellett húzni látható helyről(elöl) az egyik fogam és nagyon zavar az a nagy hiányosság ott.Nekem is emiatt nem volt még pasim mert nagon szégyelem a fogaim,am egyáltalán nem vagyok ronda,alakom is jó,és igaz hogy sok fiúnak bejövök és "jó csajnak" tartanak de csak azért mert szinte soha senki nem látta még a fogaimat (a lejobb barátnőimen kívül)mert szinte sose röhögök teli szájjal vagy ha igen eltakarom a kezemmel.
Am fogszabályzó előtt nekem is rés volt az elsö kettő között..de am ez egyáltalán nem zavaró sztem(nekem sem ez miatt van fogszabályzóm).
Szóval én átérzem a helyzeted,de engem nem zavarna egy kis rés amúgy:)
17/L
Nem zavaró!
A lényeg, hogy csak mosolyogj sokat, és természetesen.
Bátran villantsd csak ki "a nagy kapafogakat" is! :D
Az sokkal rosszabb, ha összeszorítod a szádat, meg eltakarod és emiatt sosem viselkedsz természetesen, ezen görcsölsz!. Az sokkal nagyobb gond, mintha laza lennél, és nem tökéletes fogsorral, de széles mosollyal nevetnél.
És ha fogszabályzót felteszik, az se zavarjon, ne szégyelld, azzal is lehet ugyanúgy fiúzni, csókolózni, stb.!
utolsó író! és neked volt már barátod?
am.mindenkinek nagyon köszi a segítséget,meg a biztatást ;)
bocsi azthittem lány vagy :)))
köszi a segítséget! puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!