Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Valójában zavar titeket, ha egy lány nem tökéletes? Vagyis kicsit lóg a melle, narancsbőrös és van husija is, meg hasonlók?
Kicsit husi - elmegy
lóg a melle - attól függ hány éves.. ezt egy 18 éves korig nem kéne
narancsbőr - tegyen ellene
Engem mindhárom zavar, ha még fiatal. Később gondolom elfogadom ezeket a tényeket.
De ettől még lehetsz szép valaki számára.
Ez az én véleményem, nem bántásból írtam.
Ha szerelmes vagyok, akkor tökéletes a párom. A hibái ellenére.
Ha nem vagyok szerelmes, akkor zavarnak a hibái.
Akkor a pasi is tegyen érte,hogy jó kis mellizma legyen,meg egy gram felesleg se a hasán.:)Mert aztán hogy fog kinézni mikor az asszony jó kis vacsorákat főz neki otthon...
Baromság..
Általában azért fiatalon nem lóg a lányok melle,bár ez függ a mérettől is,mert ugyebár nem várhatjuk el egy 80D-től,hogy ne hasson rá a gravitáció..Husi?!Hát az én párom imádja,hogy van rajtam mit fogni.Nem vagyok kövér szó se róla(bár alapvetően azzal sincs baj,csak zavarna engem),de azért nem vagyok pálcika,elöl deszka-hátul léc típus.Narancsbőr?!Az meg mindenkinek van,legfeljebb nem annyira feltűnő.Még annak is lehet akin nincs semmi felesles(gyors növés).És azoknak a férfiaknak/fiúknak,akiknek baja van a narancsbőrrel azt üzenem,hogy tüntesse el ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!