Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Valójában zavar titeket, ha egy lány nem tökéletes? Vagyis kicsit lóg a melle, narancsbőrös és van husija is, meg hasonlók?
Igen,tudom hogy nem ugyanaz.De ez ellen csak úgy lehet tenni,ha folyamatosan edzőterembe jársz,vagy fitnessezel,aerobikozol stb..Azon is van narancsbőr,akin már egy kicsi felesleg is van(már persze a combról beszélek).Én nem várom el a páromtól,hogy minden nap kondizni járjon,vagy minden nap sportoljon,csakhogy szép kockás hasa legyen.Ugyanúgy ő sem várj el tőlem.
Narancsbőrt megelőzni lehet,de ha már van akkor azt eltüntetni qrva nehéz!
Van akinek még sporttal is van narancsbőre is. Leginkább genetika kérdése ez is. Kinek van mindig sportra ideje?!
Egészséges táplálkozás?-Manapság még ezt is jól megkell fizetni, h ogy egészséges és üde legyél mindig.
Sajnos manapság irreálisan mutatják be a Női és Férfi testeket. És sokan ezt be is kajálják. Ha nem vagy olyan, akkor mehetsz a búsba. Szerencsére azért vannak még olyan emberek, akik tudnak gondolkodni is és nem a média teszi őket agyhalott zombivá!
Legalább 10 nőből vagy 8-nak van narancsbőrje vagy striája. Ha lóg melle- gondolom még fiatal korban annyira nem, de lehet tenni ellene pl tornával vagy feszesítő krémekkel. Husis- nagyon sok lányt láttam akik husisak , vagy éppen ducik de még is nagyon szépek és csak úgy sugárzott belőlük az életkedv!hiába ducik, még is szeretnek élni.
hát én meg ismerek egy csajt, aki azóta sportol, hogy járni tud, aztán mégis narancsbőrös...
szóval erről ennyit.
Szerintem egy lány/nő,attól még hogy narancsbőrös vagy striás,épp annyira lehet vonzó,gyönyőrű mint az akinek nincs.Ezek kívülről,ruhán keresztül egyáltalán nem látszódnak és ha valaki igazán szereti párját,akkor egyáltalán nem érdeklik ezek a dolgok.Az meg,hogy valaki egy picit husi..ha csinosan,előnyösen öltözködik akkor ez sem számít.Legalább az ágyban van mit rajta fogni.
26/F
Az a baj, hogy mindig csak a hibát látjuk meg másban. Vagy azt nagyítjuk fel. És, ha narancsbőre van, vagy striás akkor undorodni kell tőle? Szerintem senki sem tökéletes. És nem is lesz az. Aki most nem narancsbőrös majd később lesz az. Mondjuk gyerek után.
Attól még lehet szép egy nő vagy férfi ) bár férfiaknak kevésbé van narancsbőr ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!