Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy találkozni fogok egy lánnyal?
Üdv.
17 éves fiú vagyok, és gáz vagy nem, még nem volt barátnőm, most azonban úgy alakult, hogy találkozom eggyel a hétvégén, és lehet, hogy több lesz köztünk mint barátság.
A kérdés az, hogy hogy mondjam el a szüleimnek, hogy találkozom vele?
Kicsit ilyen ,,apuci-anyuci" pici fia vagyok, egyedül talán a bátyám nem tekint annak aki már elköltözött itthonról, de amúgy ha megkérdezik hogy hogy állok a lányokkal, azonnal rávágják helyettem, hogy még ráérek, stb...
Csak álljak eléjük és mondjam el?
Hogyan vezessem fel?
Ha megkérdezik hova mész,mondd,hogy találkozol egy lánnyal. Ha meg tovább faggatóznak,mondd el,hogy mi van.
Amúgy meg nem kell mindenről tudniuk anyucinak,meg apucinak.
15/L
Ismerős...
Szerintem mondd el nekik,hogy találkozol egy lánnyal,tedd hozzá,hogy MÉG csak barátok vagytok,stb....Majd ha komolyabbra fordul a dolog ráérsz akkor parázni :) Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!