Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehetne hippie, rasta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne hippie, rasta, muveszhajlamu pasikkal talalkozni?

Figyelt kérdés
Ok hova jarnak szorakozni? Vagy nagy altalanossagban milyen zenet szeretnek, mit szeretnek csinalni? Es nagy altalanossagban milyen csajok jonnek be nekik?
2012. szept. 17. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Az élet szép, a rasták nem.
2012. szept. 17. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Az nem baj, ha nem szepek :)
2012. szept. 17. 21:13
 3/8 Rainbowinthedark ***** válasza:
hát a rasták akik tényleg azok és a rasztafári vallásban hisznek azok különböző albérleteket bérelnek vagy Ladánybene 27 koncerten :) Hippikkel meg nem is eggyel találkoztam már bent Pesten
2012. szept. 17. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
De Pesten hol? Nem igazan jarok be a varosba, szoval nem tudom.
2012. szept. 17. 21:21
 5/8 Rainbowinthedark ***** válasza:
én pl Móriczon,Kosztolányin,Keletinél láttam de Délinél,Nyugatinál,Dohány utca is biztos találhatsz
2012. szept. 17. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam 18 éves, nem rasta, de szereti a reggie-t. De vele csak a konditeremben,meg a facebookon lehet találkozni..
2012. szept. 17. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
vörösmarty, deák. cökxpon café.
2012. szept. 17. 21:37
 8/8 brigivagyok ***** válasza:

westend.

reggae zene TEHÁT Bob Marley.

mit szeretnek csináálni? höhö tépni. :) jó dolog, hidd el.

azok a csajok jönnnek be nekik, akik nem gyakorikérdésekre irogatnak ki kérdéseket, hanem azok akik kreatívak, stílusosak, esetleg a rasta lányok.

2013. máj. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!