Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkozni fogok egy lanyal. Tanacsok?
Nem ismerem annyira de epp ezert elhivtam valahova. Amiatt idegeskedek hogy majd az a kinos csend lesz, nemtudjuk mit szolni egymashoz. Mikrol beszelgessunk majd?
Segitsetek legyszives, meg sose voltam ilyen hejzetbe
Majd jön a téma... persze ha jó a beszélőkéd. Beszéltesd, kérdezz tőle dolgokat. Tapogasd ki, hogy mit szeret. Kerülendő témák: foci, autók, fegyverek, politika, stb...
mondjuk olyanokat kérdezz, szeret-e utazni, hol járt eddig, mi tetszett a legjobban, mit szeretne megnézni a világban, mivel foglalkozik, szabadidejében mivel foglalkozik szívesen, mit szeretne kipróbálni stb...
Annyi dologról lehet beszélgetni
Előző barátnők, más lányok, bélproblémákat azért ne hozd fel. Továbbá ne igen beszélj arról hogy mit csinált egy barátod.
Nekem volt hogy kínos csend alkalmával bemondtam hogy kínos, csak így ennyit, de még az is jól sült el a végén :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!