Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen hogy kell felszedni egy lányt? Hogy kell a lányra nyomulni? És hogy érhetem el nála hogy hamar belém szeressen? 17/L
Sokáig nem foglalkoztam lányokkal mindig tökéletes volt az életem pont olyan amiet én szerettem volna de most megtetszett egy lány és nem tom klverni a fejemböl.
Segitsetek hogy tudnám elérni nálla hogy mindig velem akarjon lenni
De még mindig nem tom mit tegyek ami megy az a beszélgetés.
Találkozót meg nem tok vele megbeszélni ha meg eljön akk meg totoja egy alak vagyok nem tom hogy mit hogyan.
De pórba "cseresznye"
Te most télleg leszbi vagy vagy csak elgépelted:
,,Hogy kell a lányra nyomulni nyomulni? És hogy érhetem el nálla hogy hamar belém szeressen? 17/L''
Bennem is felmerült hogy vajon el van-e gépelve, de minden bizonnyal. Az írási stílusodból egyértelműnek tűnik hogy srác vagy ;)
Azt mondod van bátorságod, hát ez majd kiderül :-D Ha elméleti alap kell, baromira elhatározottnak és kitartónak érzed magad akkor meg keress meg privátban, segítek. Szigorúan csak akkor ha a fenti követelmények megvannak, különben időpocsékolás lenne (félúton feladnád). Respect!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!