Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés jó pasinak lenni?
Figyelt kérdés
Milyen érzés mikor tudjátok , hogy bejöttök a lányoknak és amikor akárkit szólítotok le tudjátok , hogy estére lehúzzátok a bugyiját ?
Én sosem fogom megtudni milyen ez az érzés szóval részletes beszámolókat kérek . 22 éves fiú
2012. szept. 23. 14:26
1/5 anonim válasza:
Nem olyan jó mint gondolnád! Mármint nekem nem. Engem hiába tartanak jó pasinak,én egy olyan lányba szerettem bele,akinek van barátja,és rendes lány,aki soha nem hagyná el a barátját,egy ilyen rahedli alak miatt mint amilyen én vagyok. Ellenben épp elég bajom van belőle,mert mindenféle más csajok nyomulnak rám,akiktől rosszul vagyok,elég idegesítő. Most egy hónapig szívesen cserélnék veled,mert most szeretnék inkább úgymond a "víz alatt" maradni. -.-
2/5 anonim válasza:
ne sajnáltasd már magad te kis görcsláda
3/5 anonim válasza:
Jó érzés:) Élvezem az első szempillantástól az ágyig. Mikor tudod az első pillanattól fogva, hogy mindketten ugyanazt akarjátok és még nincs kimondva, de mindent azért tesztek hogy megvalósuljon minél hamarabb:D 24F
4/5 anonim válasza:
Hiddel nem olyan jo...
Tudom h mindenkinek bejovok kb de ez nem annyira jo..:D
Mert egyfolytaban rammasznak irogatnak nemhagynak beken es mindenfele fa*zagokat talalnak ki es mar elegen van belole :D
Szoval nehidd hogy annyira jo!:)
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes
2012. szept. 23. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!