Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lehet olyan pasinak lenni, aki 2bárkit"megkaphat?
Figyelt kérdés
Írjátok le,mert nem bírom elképzelni.Egyébként Pesten van ilyen?2010. dec. 18. 15:44
1/6 anonim válasza:
Pesten nincs ilyen. Csak New Yorkban találkoztam eggyel.
De nagyon jó volt neki. Azt mondta, jó érzés.
Féltékeny meg ne legyél rájuk, mert később amikor arról lenne szó, hogy valakivel összekössék az életüket, már nem lesz olyan könnyű nekik sem. Mindenkinek más könnyű az életben.
2/6 anonim válasza:
Biztos Pesten is van ilyen. Csak egyszerre kell jól kinézni és gazdagnak lenni hozzá.
3/6 anonim válasza:
szerintem nem lehet olyan jó nekik, túl könnyű úgy az élet, nem tudják megbecsülni úgy a nőket, mint egy átlag férfi, ezért normális kapcsolatuk se lesz egykönnyen.
4/6 A kérdező kommentje:
de azért az átlaghoz képest sokkal nagyobb előnyük van,nemde?
2010. dec. 18. 17:42
5/6 anonim válasza:
néhány nap-hét-hónapos udvarlással megkapom a nők nagy részét de megfogadtam hogy a következő dugásomban lesz szerelem és akibe beleszerettem, az mással van:(
6/6 anonim válasza:
Pesten van ilyen.
De ha egy ilyen férfi abból merít önbecsülést, hogy hány nőt fektetett meg, akkor előbb-utóbb megunja a dolgot, mert már nem elégíti ki az egóját. Szóval nagyon oda kell figyelnie, hogy ne váljon számára rutinszerűvé a csajozás és ne a nőknél elért sikereivel azonosítsa önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!