Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek, hogyan kezdeményezzek egy nőnél?

Figyelt kérdés
Mit mondjak,ami tetszeni fog neki,és sikert érhetek el?Hogyan közeledjek felé?Hogyan viselkedjek?Mert úgy látom bármennyire is igyekszem,sajnos mindegy mit csinálok,nem válaszolnak nekem,nem reagálnak.

2012. szept. 21. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy akkor go arcműtétre
2012. szept. 21. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a homlokodra van írva, hogy: "Hódítani akarok, vegyetek észre" stb. Szóval a magabiztosság fontos.

Egyébként én azt szeretem a legjobban, ha valaki "indirekt" módon ismerkedik velem, azaz egy társaságban mondjuk el kezdünk egymással beszélgetni, m. akkor egyikünk sem annyira feszült és ideges. Utána pedig úgy beszélgetünk, mintha régi ismerősök lennénk. :)

Egyébként tanuld meg egyszer s mindenkorra, hogy a nő választ, nem a férfi.

2012. szept. 21. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
22/N voltam (2. válaszadó)
2012. szept. 21. 22:42
 4/5 Évike147 ***** válasza:
Soha ne nyomulj túlságosan, vagy inkább pont, hogy azt csináld.. nem tudom mik a módszereid, és min kellene változtatnod. Minden nő más, mindegyik felé másképp kell egy kicsit közelíteni, kipuhatolni mit szeret csinálni, hívd randira, ha 2szer lemondja akkor hagyd.. nem tudom tényleg, hogy hol ronthatod el, írj le egy pár konkrét esetet priviben úgy lehet könnyebb, mert így tényleg passz..
2012. szept. 21. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:

"Egyébként tanuld meg egyszer s mindenkorra, hogy a nő választ, nem a férfi."

Ezért vannak egyesek eltelve önmaguktól, közben meg csak véletlen hogy nőnek születtek! Ez nem jogosít fel semmire.

amúgy a fenti állítás csak akkor igaz, ha a férfi odaadja az irányítást a nőnek.

2012. szept. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!