Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit, vagy ez még a barátság határain belül van?
Nyáron megismertem egy srácot egy közös ismerősön keresztül, ott láttam rá jeleket, hogy tetszem neki, de akkor még volt barátom. Az a program után is sokszor kereste a társaságom, voltunk sok helyen kettesben is, mert igazából mindenből ugyanazokat a dolgokat szeretjük, szóval ugyanaz az érdeklődési körünk meg minden, így ez adta magát.
Na most nem olyan rég szakítottam a barátommal, és azóta minden nap találkozunk ezzel a sráccal, van, hogy naponta több programot is szervez, általában csak ketten vagyunk, de ha valamilyen esti program, akkor jönnek a többiek is.
Igazából elég sokat bókol, meg megölel néha, megfogja a kezem, olyan is volt, hogy együtt aludtunk, szóval eléggé közel kerültünk egymáshoz és többet érzek iránta barátságnál...
Mit gondoltok, van rá esély, hogy ő is akarna valamit, vagy esetleg csak vigasztalni akar, mert úgy érzi hogy így a szakítás után mellettem a helye? Vagy mi lehet? Olyan nehéz eldönteni...
Én sem hiszek a fiú-lány barátságokban, de "sajnos" mégis vannak. Gyakran a kapcsolatok is emiatt mennek tönkre. Mert valahogy ezek a barátságok fontosabbak mindennél. Nem olvastam el a kérdést, csak a válaszadóknak reagáltam.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!