Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért félnek a csúnya fiúk a szép lányoknál kezdeményezni?
Ez megint általánosítás és távol is van az igazságtól.
Egyébként a csúnya fogalma - viszonylag- relatív.
Sok csúnya férfit ismerek elég csinos nőkkel.Viszont akik
csak szobacsajozók azok nem nagyon látják, hogy mi is zajlik a valóságban.
heh:) nincs nagy önbizalmam, meg kaptam az élettől, hogy ne legyen (: noha nem a lányok miatt alakult ki, de.. na, van és kész:) szal az én szemembe nem vagyok valami hű de helyes/szép, hogy finoman fogalmazzak, viszont mondták már azt is milyen szép vagyok meg mittomén.. tudjátok pont olyanok akik, ismerjük ezt:D De tisztába vagyok vele, hogy normális vagyok, van humorom meg f*sz tudja, ja és a szépség relatív, így nem adom fel..:D Mondjuk olyan lányt, aki SZÁMOMRA szép, mármint bejön és normális még nem láttam, de majd csak.. :)
Azon is elgondolkozok, hogy akik nekem bejönnek válogathatnának szebb pasik közül sztem bárkit megkapnának, csak 1 normálisat és helyeset kell keresni (nemtom mennyire lehet nehéz) és akkor miért választanának engem:) na de mind1:D
én se vagyok hú de jó pasi... de ezen a nyáron volt barátnőm (harmadik egyébként) és ő olyan, de olyan gyönörű volt és olyan teste volt meg minden annyira szép volt rajta... hogy úgy éreztem, hogy ha őt megszereztem/elcsábítottam, akkor nincs határ... ez alatt még az is közbe játszott, hogy közben egy másik szőke lány akinek a szépsége nem megvetendő az közölte egy találkozás után, hogy akar még velem randizni, de sajna mondtam, hogy van barátnőm és nem lehet... és egy másik csaj meg facebook-on írt folyton és egyértelmű volt, hogy tetszem neki o.O
Szóval nem vagyok szép sztem vagy helyes, de ezután a nyár után akkora önbizalmam lett, hogy csak na :D már olyan is van, hogy bele nézek a tükörbe és azt mondom: "Hú de jól nézel ki :D " ... a baj csak az hogy a lány akivel jártam és beleszerettem az ejtett :(, de fel a fejjel és lesz új barátnőm :D AKI SZÉP!!! :D
ja és ne általánosíts...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!