Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért félnek a csúnya fiúk a szép lányoknál kezdeményezni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 20. 19:40
1 2
 11/14 VVMMvvmm ***** válasza:

Ez megint általánosítás és távol is van az igazságtól.

Egyébként a csúnya fogalma - viszonylag- relatív.

Sok csúnya férfit ismerek elég csinos nőkkel.Viszont akik

csak szobacsajozók azok nem nagyon látják, hogy mi is zajlik a valóságban.

2012. szept. 20. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:

heh:) nincs nagy önbizalmam, meg kaptam az élettől, hogy ne legyen (: noha nem a lányok miatt alakult ki, de.. na, van és kész:) szal az én szemembe nem vagyok valami hű de helyes/szép, hogy finoman fogalmazzak, viszont mondták már azt is milyen szép vagyok meg mittomén.. tudjátok pont olyanok akik, ismerjük ezt:D De tisztába vagyok vele, hogy normális vagyok, van humorom meg f*sz tudja, ja és a szépség relatív, így nem adom fel..:D Mondjuk olyan lányt, aki SZÁMOMRA szép, mármint bejön és normális még nem láttam, de majd csak.. :)

Azon is elgondolkozok, hogy akik nekem bejönnek válogathatnának szebb pasik közül sztem bárkit megkapnának, csak 1 normálisat és helyeset kell keresni (nemtom mennyire lehet nehéz) és akkor miért választanának engem:) na de mind1:D

2012. szept. 20. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Én se vagyok valami hú de jó pasi, Ennek ellenére voltak szép barátnőim. Ha egy csaj ad egy kellően egyértelmű jelet, nagyon lájtosan rámozdulok, de igazán konkrétan még nem kezdeményeztem soha. Nem azért, mert visszahúzódó vagyok, valahogy úgy szocializálódtam, hogy a csajok előbb-utóbb felszednek. Rohadt nagy mázlista vagyok egyébként ilyen téren :D
2012. szept. 20. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:

én se vagyok hú de jó pasi... de ezen a nyáron volt barátnőm (harmadik egyébként) és ő olyan, de olyan gyönörű volt és olyan teste volt meg minden annyira szép volt rajta... hogy úgy éreztem, hogy ha őt megszereztem/elcsábítottam, akkor nincs határ... ez alatt még az is közbe játszott, hogy közben egy másik szőke lány akinek a szépsége nem megvetendő az közölte egy találkozás után, hogy akar még velem randizni, de sajna mondtam, hogy van barátnőm és nem lehet... és egy másik csaj meg facebook-on írt folyton és egyértelmű volt, hogy tetszem neki o.O

Szóval nem vagyok szép sztem vagy helyes, de ezután a nyár után akkora önbizalmam lett, hogy csak na :D már olyan is van, hogy bele nézek a tükörbe és azt mondom: "Hú de jól nézel ki :D " ... a baj csak az hogy a lány akivel jártam és beleszerettem az ejtett :(, de fel a fejjel és lesz új barátnőm :D AKI SZÉP!!! :D

ja és ne általánosíts...

2012. szept. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!