Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak a jóképű pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű pasiknak adnak esélyt a lányok az utcán vagy személyese a boltban vagy akárhol, neke miért csak a neten vadászva van sikerem olyan lányt találni, akin látszik, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy ronda vagyok, de sokan azt állítják, vagy hazudják, hogy a külső nem a legfontosabb, akkor mégis miért van az, hogy még a legcsúnyább lányok is elutasítottak és nem nézték jó szemmel, hogy volt bátorságom leszólítani őket, amikor ráérősen ültek a padon és tényleg semmi zavarót nem tettem és bunkó sem voltam velük?

2012. szept. 20. 19:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

maradjál már, te ki sem mozdulsz a kis szobádból :D és ha egy kissé több szövegértésed lenne, akkor láthatnád, hogy nem csak a szüleidet hoztam fel fel példának (akiknek mellesleg életük legnagyobb hibája volt, hogy egy ilyen hímsoviniszta lúzert a földre szültek, de szerintem erre már ők is rájöttek), hanem felhívtam a meglehetősen alacsony IQ-jú figyelmedet arra, hogy szerinted ugyan minden egyes pasi, aki barátnővel rendelkezik, gazdag és fekete (kifejezetten fekete, ahogy azt te minden egyes kérdésnél leírod) bmw tulajdonosa?

nem a pénzed miatt nem kellesz senkinek, hanem mert egy szánalmas, magát felsőbbrendűnek gondoló idióta vagy, aki csak nyafogni tud, de semmit nem tesz azért, hogy jobb legyen az élete, ugyanis könnyebb másik 4 milliárd embert hibáztatni, mint saját magában keresni a hibát. persze, e tökéletes vagy, azért telnek azzal a napjaid, hogy itt írod mindenhova ugyanazt a két sort, mert amúgy több gondolkodásra a témával kapcsolatban baromira nem vagy képes.

esetleg ha dolgoznál? vagy tanulnál valamit? vagy kimennél az utcára? és nem csak a gép előtt ülnél? esetleg ha lennének barátaid? akkor nem lennél ekkora szánalomtömeg, nem sütne belőled már 10 kilométerről az önsajnálat, na, akkor kellenél valakinek.

de sajnálom azt a lányt, aki egyszer drog hatása alatt majd belédszeret, mert ilyen kifordult világnézettel, amilyen neked van, ráadásul azt hiszed, az internetről, meg a 3 próbálkozásodból lányoknál máris ismersz mindenkit...

és ha már az 50 évvel ezelőtti dolgokra vered a nyáladat: 50 évvel ezelőtt pont jellemző volt, hogy a nők nem dolgoztak, hanem otthon vigyáztak a gyerekekre, meg vezették a háztartást. azt várod, hogy dolgozzon is a nő, meg azért este rakja eléd a kaját (remélem mérget tesz bele), meg mosson rád, meg takarítson rád, meg a kölködet is nevelje majd? míg te hazamész a munkából és mereszted otthon a seggedet? nem egyoldalú ez egy kissé? gondolkodjál már.

amúgy meg ha a bmw-ben látod a boldogulást, találj olyan munkát, amivel tudsz venni egyet. jaaaa, hogy nem tanultál, ezért nincsen normális végzettséged? hát ciki, ebből is látszik, mekkora lúzer vagy :D és nem azért, mert nincs pénzed, hanem mert nem tanultál, és egy kis senki maradsz, aki a szülei nyakán fog élősködni, mert képtelen a saját lábára állni. sajnálom őket :)

2012. szept. 23. 10:54
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
egészen mellesleg jókat nevettem az internetről ellopott kis előre összerakott beszólásmintáidon. bár értékelhető tőled, hogy nem a "nekem csipogsz kismadár" stílusúakkal jössz, hanem olyanokat szedsz ki, amik kevésbé gázak. de süt belőle, hogy nem a te saját gondolataid, hanem valahol olvastad őket abban a napi 20 órában, amit a gép előtt töltesz ;) esetleg némi egyediség is szorulhatna beléd, ha már másokat szidsz, legalább ne mások által kitalált szófordulatokkal :D
2012. szept. 23. 10:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért nevetséges hogy pont ezeket az életképtelen, neten fröcsögő szobabohócokat nem tiltják ki innen, bezzeg ha le merem írni hogy "fújjfidesz", akkor egyből hozzászólás törlése...

Pajtiska, ennyire nincs semmi ami örömöt okozna a nyomorult kis életedben mint a trollkodás? Le vagy oltva, pici ember, menj, írd meg a matekházit. Ha karót kapsz, apuka kiköti a neted :$

2012. szept. 23. 15:25
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

huh, ha annyira én vagyok leoltva, akkor miért is hisztizel, hogy nem törlik a hozzászólásaim? :O én is úúúúgy leoltva érzem magam, egy begyöpösödött világ lúzere által, hogy mindjárt elsírom magam x)

tudod, nem én fogok örökre a szüleimmel lakni, mert semmi végzettségem nincs, mert buta vagyok tanulni, nem nekem nem volt még soha párom, és nem nekem annyi a véleményem a világról, hogy "a nőknek fekete bmw kell meg 50 millió". primitív vagy, ez látszik mindenből, amit leírsz :) eddig csak ilyen önsajnáltatós kérdéseket írtál ki, azt hiszed, nem tűnik fel? van belőled pár itt, de te vagy a vezérük. a FŐLÚZER :D sok szerencsét barátnő nélküli szánalmas, önsajnálatban fulldokló kis életedhez! ^^

2012. szept. 23. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan jólvan, hülyegyerek, vegyél be egy doboz Xanaxot, ne az interneten hörögd ki a komplexusaidat. Ennyire a lágy részeidbe tiportam azzal, hogy a nőknek lóvé és verda kell? Na tudod mit, most már csak azért is igazat fogok adni a kérdezőknek, és remélem hogy agyvérzést kapsz a válaszok elolvasása után. Ostoba wannabe troll.
2012. szept. 23. 15:41
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
*áááásít* most aztán jól elszégyelltem magam :P
2012. szept. 23. 18:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges szellemi párbajt folytatnom egy fegyvertelen emberrel...intelligens vagy, mint a mosópor, komolyan. Remélem matekházi kész van holnapra, ha karót kapsz, apuka nem vesz gömbrágót a sarki éjjelnappaliba :$
2012. szept. 24. 18:02
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
hjaj, csak ugyanazt tudod hajtani? xD találj már ki más oltásokat is :D magadat égeted ezzel a matekházi dumával :D
2012. szept. 24. 19:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik a kritika, mi? :D majd lassacskán hozzászoksz. Rádférne holmi munkavállalás, hogy a focipályányi arcod megfelelő méretűre zsugorodjék, kár hogy a natív trollkodásért seholse fizetnek :$ szar má' neked.
2012. szept. 24. 19:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

01:21, gratulálok! A világ tele van ostobákkal de te kifogtad a csúcstartót!

Az ilyen Down-kóros degenerált trollokat miért nem tiltják a gcibe!?!? Valami 12 éves karcsiszemüveges púpos kis gnómmajom lehet ez is...

A kérdésre válaszolva, egyet kell értenem azzal, hogy a nők végtelenül felszínesek, és az anyagiakon kívül más nem érdekli őket. Érdemes megfigyelni hogy egy sportkocsis bunkó tahónak minden ujjára jut 3-4 csaj. Biztos nem az erotikus kisugárzása miatt.

2013. ápr. 16. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!