Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen első randi! Nem tudom mit tegyek!?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, és még sosem randiztam lánnyal. Voltam már egy helyen lányokkal, mivel az iskolában voltak lány osztálytársaim, de azért az mégis más. Most végre találtam egy olyan lányt, aki végre eljönne velem, igaz kicsit idősebb nálam. A fián keresztül ismertem meg, aki az osztálytársam volt. Nem lesz baj, ha a fia elmondja, hogy én még soha nem csináltam ilyet? Mit csináljak, hogy sikeres legyen a randi? Hova vigyem? Mit tegyek a feszültség ellen? Az első randin szokás szeretkezni, mert én még nem vagyok felkészült rá, de ha ő akarja, akkor mit tegyek?2009. aug. 1. 13:41
11/13 anonim válasza:
Bakker majdnem 20 év a korkülönbség:S
Elég furcsának találom ezt, mivel ha összejöttök akkor a csajod pasija (te) közel egykorú lesz a fiával.Illetve a te leendő barátnőd közel azonos korú lesz az anyáddal.
Ezeket nem azért írtam, hogy letörjelek.
Ha jól érzed magadat vele akkor sok sikert.
B.
13/13 anonim válasza:
2009-08-01 18:31-es válaszoló vagyok.
Mi a helyzet azóta? Megtörtént a dolog? Együtt vagytok?
Mesélj! Úgy szurkoltam Értetek!
Már több, mint egy év eltelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!