Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alacsony tömegindexű fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony tömegindexű fiúk nem kellenek a lányoknak, tudományos bizonyítékai vannak ennek, ez igaz?

Figyelt kérdés
Én és két ismerősöm ilyen 160-165cm és 50-60kg közöttiek vagyunk és még sosem volt barátnőnk.

2012. szept. 19. 19:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

uristen miket irsz..

én is alacsony vagyok, csajok terén meg még nem igazán probálkoztam, de azért ez már sok amit csinálsz.

Biztos szarul vagy, de szedd már össze magad!!

Nem nyavalyogni kell, hanem mindent megtenni azért, hogy kelljél valakinek.

Nyivákolós srác/férfi szerinted kinek kell?

Valami önbizalmat szedjél már magadra, hallottál már arról, hogy ha negatív punci vagy, akkor szar is lesz az életed? Gondolkodj pozitívan, hozd ki magadból a legtöbbet, küzdj b*zmeg..

Nem bocs hogy durva voltam.

2012. szept. 19. 22:11
 22/24 A kérdező kommentje:
Igazából nekem olyan genetikám van, hogy fogyni tudok, de hízni nem. most beáltam úgy 52kg-ra, de szeretném felvinni 58-60-ra, ha beledöglök is addig edzek, míg össze nem jön legalább ennyi, nálam ez a csúcs, másnak semmiség felszedni 10-15kg-ót, nekem egy-két kilót felszedni is hatalmas teljesítmény. Szerintem jól is van ez így, nem nekem való a kapcsolatosdi, ha majd gazdag leszek úgyis lesz barátnőm, a pénz számít igazán ebben a szegény országban.
2012. szept. 19. 22:26
 23/24 anonim ***** válasza:
elég flancos szavak arra, hogy nem jött össze...
2012. szept. 20. 23:41
 24/24 Ipso ***** válasza:

Sose hallottam ilyen tudományos bizonyítékról. De rosszul gondolkozol, ha "a lányok" ízlését akarod eltalálni. Sohasem a lányokkal van dolgod, hanem mindig 1 konkrét lánnyal; ha neki tetszel, akkor a feltevésed téves.

Amúgy szerintem alacsony tömegindexű lányt keress, az egy jó kiindulópont lehet.

2012. okt. 14. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!