Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony tömegindexű fiúk nem kellenek a lányoknak, tudományos bizonyítékai vannak ennek, ez igaz?
uristen miket irsz..
én is alacsony vagyok, csajok terén meg még nem igazán probálkoztam, de azért ez már sok amit csinálsz.
Biztos szarul vagy, de szedd már össze magad!!
Nem nyavalyogni kell, hanem mindent megtenni azért, hogy kelljél valakinek.
Nyivákolós srác/férfi szerinted kinek kell?
Valami önbizalmat szedjél már magadra, hallottál már arról, hogy ha negatív punci vagy, akkor szar is lesz az életed? Gondolkodj pozitívan, hozd ki magadból a legtöbbet, küzdj b*zmeg..
Nem bocs hogy durva voltam.
Sose hallottam ilyen tudományos bizonyítékról. De rosszul gondolkozol, ha "a lányok" ízlését akarod eltalálni. Sohasem a lányokkal van dolgod, hanem mindig 1 konkrét lánnyal; ha neki tetszel, akkor a feltevésed téves.
Amúgy szerintem alacsony tömegindexű lányt keress, az egy jó kiindulópont lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!