Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony tömegindexű fiúk nem kellenek a lányoknak, tudományos bizonyítékai vannak ennek, ez igaz?
Figyelt kérdés
Én és két ismerősöm ilyen 160-165cm és 50-60kg közöttiek vagyunk és még sosem volt barátnőnk.2012. szept. 19. 19:41
11/24 VVMMvvmm válasza:
Nehéz volt megszülni ezt a béna poént?
12/24 anonim válasza:
Hat ezt en tudomanyos bizonyitek nelkul is megallapitottam, ez van, ezt kell elfogadni.
13/24 anonim válasza:
Szerintem inkább a külsőtökben/belsőtökben keressétek a hibát. De inkább az utóbbiban, ha ilyen kérdést kiírsz.
14/24 anonim válasza:
Rohadtul nem az a lényeg, hogy milyen magas vagyok és mennyi a súlyom vagy a tömegindexem. Igen, 187 cm vagyok és 52 kg és olyan barátnőim voltak akiket akárki megirigyelne! Fontosabb a személyiség és az, hogy el tudod-e adni magad. Lehetnék egy kigyúrt Adonisz is, ha közben az agykapacitásom megegyezik egy babbal. Nem mondom, hogy szeretem így a testem vagy hogy tetszetős lehet a lányoknak, de ilyen vagyok és kész! Lehet másért is szeretni.
15/24 A kérdező kommentje:
Érdekes, akik ide válaszoltak és alacsony tömegindexűek, azoknál megfigyeltem, hogy mind magasak, kiemelkedően magasak. Ebből az jött le, hogy én és haverjaim, akik alacsonyak lehet inkább emiatt nem kellettek még az alacsony lányoknak sem.
2012. szept. 19. 20:22
16/24 anonim válasza:
Innen megmondom mindegyikőtökről, hogy azért nem kelletek mert nyomorékok vagytok agyilag.
17/24 A kérdező kommentje:
Lehet sértegetni, de ettől még, ami tény az tény.
2012. szept. 19. 20:39
19/24 A kérdező kommentje:
Kötekedjél, nem érdekelsz. Nem írta egy lány sem, hogy neki bejönnének az alacsony, vékony fiúk, úgyhogy igaz, amit én és haverjaim is tapasztaltunk, a külsőnk miatt utasítanak el minket és kész, ez tény. Úgyhogy éljenek a magas fiúk, ők a nyerők függetlenül a tömegüktől. Gratulálok a győzteseknek, mi meg mehetünk prostizni, éljen! :D
2012. szept. 19. 20:59
20/24 anonim válasza:
Aki alacsony az könyebben hízik, könyebben izmosodik. Használjátok ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!