Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok ha egy pasi nem jon be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ha egy pasi nem jon be elsore akkor mit tegyen hogy másodjára bejöjjön?

Figyelt kérdés
Mert en ha elsore kaptam egy elutasitast egy lanytol, akkor masodjara hiaba oltoztem fel nagy jol, fujtam be magamat jo illatu parfummel, hiaba voltam beszédesebb, hiaba voltam mosolygosabb, sajnos mindig masodjara is elutasitott a kiszemelt lany. Mind az öt esetben ez tortent ha ugyanannal a lanynal probalkoztam aki kotabban elutasitott. Pedig se nem kover nem vagyok, se nem csontvàz, se nem ragyàs. se nem antiszoc stb. Nem ertem miert csinaljatok.ezt lanyok. Ha elsore egy pasit elutasittok akkor mit tegyen, hogy legkozelebb legyen eselye nalatok? Az meg nem kell, hogy keress mas lanyt, mert nekem csak az az egy kell.
2012. szept. 19. 09:04
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A jobb kisugarzas semmit sem er, ha a kulsod ugyanaz marad, marpesig azt megvaltoztatni lehetetlen, hiaba a jo ruha a jo cipo, egyik sem segit.
2012. szept. 19. 09:07
 2/22 A kérdező kommentje:

Ennyire gonoszak vagytok tenyleg, mint ez a làny? Miiieeeerrrttt?

A legelső pillanatban (ha rólam van szó) sokmindent nem tud tenni a pasi, mert én döntöm el, h. külsőleg tetszik vagy sem. Ha nem tetszik, akkor ha a fene fenét eszik is, és a feje tetejére áll akkor sem lesz köztünk semmi. Aztán ha külsőleg tetszik, akkor nézem hogyan viselkedik mondjuk másokkal. , ,

2012. szept. 19. 09:16
 3/22 anonim ***** válasza:

Jaj, most mit vársz? Ha nem vagy az esete, akkor nem vagy az esete. Miért gonoszság az, ha nem vonzódsz valakihez? Ne legyél már hülye. Fújkálhatod magad akármivel, talán van a lánynak valaki, akiért titokban odáig van, vagy egyszerűen nem te kellesz neki. Nem tetszhetsz mindenkinek, nem lehet mindenki a tiéd, ilyen az élet.

De maradhatsz kitartó, nálunk a családban is volt olyan, hogy a lánynak volt egy pasija, aki nem foglalkozott vele, menő volt, bunkó, de a lány szerette. A lányba viszont szerelmes volt a munkatársa. 2 évig nem adta fel, pedig csak elutasítást kapott. Most 2 gyönyörű gyerekük van.

2012. szept. 19. 09:23
 4/22 anonim ***** válasza:

Neked ha nem jön be egy csaj elsőre, bejön másodikra??

Ha nem vonzódsz hozzá, akkor attól fogsz, hogy más parfüm van rajta??

NEM.

SEMMIT nem tud tenni. Hát akkor várj erre, legalább is addig is hasznosabban töltöd az időd, mintha wowoznál.

2012. szept. 19. 09:25
 5/22 A kérdező kommentje:
Ha nem kover a lany, de elsore nem jott be mert pl piàs volt vagy cigizett, de azota leszokott rola, akkor siman bejohet masodjara. Ti viszont megrogzott szeppasivadaszok vagytok es aki elsore nem kell nektek, az sosem kell mar tobbet. Gonoszak.
2012. szept. 19. 09:32
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Persze, minden nő gonosz, mert nem mond igent az első srácra, aki odamegy hozzá, ha épp nincs senkije... Fujj ocsmány, undorító népség... Szerintem kezdj férfiakkal, mert ők nem ilyen gonoszak, mint mi nők. Várj... de, mégis.

Senki nem szívesen van olyannal, akihez nem vonzódik, a szánalom kapcsolat pedig elég megalázó és egyik fél számára sem kielégítő. Lépj túl rajta és sírás helyett inkább keress mást.

2012. szept. 19. 09:34
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Te meg semmilyen más lánynak nem adsz esélyt, mert erre vagy ráállva, nem kell senki más, pedig lehet, valaki meghal érted.

Gonosz vagy.

Azt nem is említem, hogy buta.

2012. szept. 19. 09:34
 8/22 A kérdező kommentje:
De adok mas lanynak.is eselyt. Olyan meg nincs hogy semmit nem tud tenni, mert mindig lehet valamit tenni a cel erdekeben. Ha valaki pl halalos beteg akkor is lehet mindig tenni vmit, hogy meghosszabbitsak az eletet. Ertheto? Szoval mit kell tennem hogy bejojjek neki?
2012. szept. 19. 09:38
 9/22 anonim ***** válasza:
Szüless újjá, új testben, új aggyal. Hajrá!
2012. szept. 19. 09:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2012. szept. 19. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!