Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Fiúk szerintetek van esélyem lányoknál? Tanácsokat szeretnék kapni hogy min változtassak és hogy hogy változzon. (pl. :mit mondjak egy lánynak? ) Kort és nemet írjatok (A többi lent) 14/F
Figyelt kérdés
A lányokal valahogy nem tudok beszédbe elegyedni nem tudom miről kéne beszéljek velük és csak halgatok ha odajön egy lány hozzánk (haverok és én) annyira halgatag vagyok a nevemet nem is tudják a lányok de haverokét ismerik.Pedig szeretnék barátnőt szeretnék valkit szeretni és ölelni stb. Egyébként egy kicsit visszahúzódó vagyok a lányokkal szemben meg udvarolni se nagyon merek mert attól félek hogy visszautasóit és akkor híre megy az egész suliban és mindenki rajtam fog röhögni (egyenlőre nincs lány most akinek udvarolni szeretnék) .Adatok magamról:180 cm magas (az iskola 3. legmagasabja) kék szemű barnahajú (zselézem) és sovány meg normális arcú 14/F (8. osztályos még soha nem buktam)2012. szept. 18. 23:07
11/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki fél a visszautasítástól,de próbálkozz.
Mosolyogj sokat .Először ismerd meg jól a lányt.Legyél humoros.
Ja és 2 egy ideig kezelheted haverként de azután a lány megunja.
Nem:lány kor:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!