Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen számotokra az álompasi?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem csak az számít, de én most a külsőre gondolok. Tehát milyen az a srác, akit ha meglátsz az utcán vagy valahol, akkor azonnal megtetszik? :D

Ha van valami híresség, linkelhettek képet is. :D

Írjatok kort is!

2009. júl. 31. 18:46
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
80%
Hat hasonlitson Chad Michael Murray-ra
2009. aug. 11. 16:54
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

itt fentről a 6. komment :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

egy ilyen*__*:D

2009. aug. 28. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Ez egyértelmű.

15/L

2009. aug. 28. 20:18
 14/29 anonim ***** válasza:
96%

AFC tomi úgy néz ki,mint egy k*csög.. A 25 éves lány véleményének örülök, vmi ilyesmi vagyok én is, csak a bajom az,hogy az én koromban lévő lányoknak inkább az ilyen b*zis emberkék tetszenek, meg azok, akik buliban majdnem megdugják őket táncparketten.

Most komolyan.. ha 18 évesen valaki stílusosan, rövidujjú ingben, szövet rövidnadrágban, és bőr szabadidőcipőben szaladgál, az miért gáz? :S:D

18F

2009. aug. 28. 20:25
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
AFC-s timi akarommondani tomi... pf ő hol jó pasi? undorító hajviselet..gebe, semmi izom vagy hasonló.. ráadásul a normális emberek körében közutálatnak örvend. ez sem véletlen.Én mondok egy jó pasit.. sőt mutatom: [link] élőben mégjobban néz ki és nagyon szimpatikus ember (volt szeretncsém beszélgetni vele mikor ittvoltak BP-n) na ő pl egy jó pasi :)
2009. aug. 28. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
Jah és Jim Root a neve.Gondolom sokan ismereik.Nagy zenekarokban gitározik.
2009. aug. 28. 21:01
 17/29 anonim válasza:
75%
Ezaz AFC Tomi vagy mi a tököm a neve egy buzeráns f@sz, nem tudom mi ebben a jó? Egy udonrító, csúnya, ország szégyene!
2009. aug. 28. 21:27
 18/29 anonim ***** válasza:
72%
nekem a mackós,pocakos magas srácok jönnek be!
2009. aug. 28. 21:32
 19/29 anonim ***** válasza:
72%

nincs ilyen számomra, nekem csak úgy tetszik meg vki ha személyisége van és megfog vmi érdekeséggel (és most nem épp egy különleges kínai kajára gondolok az érdekesség alatt :P)én nem alakítok álompasit magamnak, mert ha egy fiú kicsit is tetszik akk rögtön azt a bizonyos "álompasit" keresném benne és tuti nincs meg benne az ami egy pasiban meg kell lennie, legalábbis biztos vannak hibái mint mindenkinek, és ez miatt már rögtön dobnám és keresgetnék tovább...mindig lehet találni bárkiben hibát ,ez nem kortól és tapasztalattól függ...az álompasiban pedig nincs hiba! tehát soha nem találnám meg mindig csalódott lennék

ha ezt a kérdést azért tetted fel mert az akarsz lenni, akk csak önmagad add...azaz igazán elragadó, ne akarj mindig tökéletes lenni mert az kiábrándító..

de ez csak az én véleményem ,

14/L

(most ne gondold h egy 14 éves mit tudhat erről...sokan rögtön ezt gondolják, csak gondold át épp ésszel amit leírtam , van benne logika)

2009. aug. 28. 21:41
 20/29 anonim válasza:
60%

hát legyen magas.. édes^^ nevetessen meg..

jol csokoljon: DD .. és ugy bokoljon h megse tudjak szolalni: DD legyen 1-2 dolog közös bennünk: DD

2009. aug. 28. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!