Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívhatnám fel magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
van a suliba, egy srác, az évfolyamtársam, helyes, jól öltözik, és hát páwa. tudom magamtól is és látszik is rajta, hogy nagyok kedves gyerek, de állandóan mikor látom, vagy az iskola r.bancaival van vagy a nagyon f.sza gyerekekkel... szóval kb. sosincs olyan, hogy egyedül lenne, mert mindig az van, hogy valahogy megszólítanám, de nem merem így, inkább nem merem kockáztatni, az eddig "hírnevem". de amúgy meg mindig stírlőröm, és azt is látom, hogy azért ő is néha néha néz. de nekem ez nem elég, legalább az egyik haverja akarok lenni, ha más nem is, de nem tudok hozzászólni, hülyének tettetni magam nem akarom.. nem tudom mit csináljak, vagy hagyjam annyiban oszt cső? segítségeteket előre köszönöm:))
l/14
2012. szept. 17. 21:29
1/2 anonim válasza:
Ha tetszenél neki, odamenne hozzád, szakítana rád időt a zsúfolt naptárában... Hagyd h ő lépjen. 1 pasinak se alázkodj meg!:)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem is terveztem megalázkodin, sajnos, ahhoz /meg máshoz is/ túl büszke vagyok, éppen ezért még fészen se jelöltem be, én is úgy vagyok vele, hogy nem fogok megalázkodni, de nagyon megtetszett, és nem tudom, hogy szerelem e, mert még nem éreztem ilyet, nem csak sima tetszés, ha látom és köszön vagy valami ilyesmi, el kezdek remegni, pl. volt már olyan is, hogy létrát kellett levinnem, de nem bírtam kivinni az osztályból se, de ő azonnal odajött segíten, pedig addog ott spanolt más f.sza gyerekkel, és én meg kb. kocsonya lettem... miez az érzés, meg még ezzel se tudok mit kezdeni.
2012. szept. 17. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!