Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám, hogy egy osztálytársamat még érdeklem vagy nem?
Tavaly - mikor 7.-esek lettünk - össze lettünk vonva az a-sokkal, és ott láttam egy srácot. Eleinte mindenki csak röhögött, meg hülyültünk szünetben meg ilyenek. Majd valamikor tavaly december körül rájöttem, h tetszik nekem, de nem mutattam ki. Majd májusban elmentünk pár napos erdei suliba, lent ültem a fiúkkal (emeletes busz volt), hülyültünk, mindent együtt csináltunk stb.
Majd az azutáni hétvégén írtunk egymásra facen, és megmondtuk, h tetszünk a másiknak, ami szép meg jó meg minden, de nem haladtunk semmit. Suliban úgy csináltunk, mintha nem lenne semmi, facen pedig rengeteget chateltünk. Egy idő után úgy vettem észre, mintha kihűltünk volna. Ki voltam, amit egy másik osztálytársam észrevett, és rám szállt én meg nem vettem észre, h mi van. Ezek után egyik nap azt mondta, h "Legyünk csak barátok". Ezután jött a nyár. Ki voltam miatta.
És most itt vagyunk 8-ban, azt veszem észre, h bámul, minden fiú aki a közelembe jön, "szikrázó szemmel méricskéli", de nagyon bunkó, vagyis azóta nem, mióta azt hiszi - tényleg véletlen volt! - h van pasim. Legalább azóta köszönünk egymásnak.
Most mi legyen?!
az első fél mondatot olvastam el.a 7.esek lettünk elég volt
semmit ne csinálj.tök felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!