Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszi csak szórakozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi csak szórakozok vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csókolóztunk egy buliban (telószámcsere volt) Pár nap múlva írtam neki egy sms-t hogy jól éreztem magam, mire ő írt hogy nem volt rossz. Beszélgettünk facebookon egy csomót...Néhány nap múlva írt egy sms-t hogy találkozzunk de sajnos pesten voltam, lemondtam. Másnap írtam neki egy sms-t, hogy na ma már összefuthatnánk de ez az időpont meg neki nem volt jó... Később írtam neki egy sms-t hogy akkor fussunk ma össze, mondta hogy névnapra megy, mondom ok. Még aznap este írt, hogy mégis jó neki az este de én addigra már beszerveztem a családomat és nem teszem őket csak úgy félre ha már én szerveztem és megint lemondtam... Azóta írtam neki de megint sikerült beletalálnom egy olyan időpontba ami nem jó neki... azóta Ő nem írt én viszont megint írtam neki, hogy jó lenne-e neki az az időpont és megint nem votl jó neki... Úgy jön le nekem most visszaolvasva, mintha azt hinné szórakoznék vele ezért nem hív már sehova... holott tényleg csak balul ütött ki és nekem tetszik és megakarom ismerni, de ezt nem zúdíthatom rá mert elijesztem szegényt... Mit tegyek? 18/l ő 29/F
2012. szept. 17. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szex simán lehet belőle, összejrós is, aztán meg komolyodhat is akár..
2012. szept. 17. 15:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Ezt akarom elkerülni azért... :D:D Bár ha szexbe torkollik se gáz... csak azért én a komolyabbra hajtok :D
2012. szept. 17. 15:42
 13/21 anonim ***** válasza:
tételezzük bejösz külsőre, és én lennék a pasi, tény h a kezdeti komoly szándékot kiölted volna belőlem, DE végül adnék egy helyet ahol összefuthatunk pl a saját városom falum...blabla és találkoznék veled, de szex...ként tekintenék már csak a dologra, ettől függetlenül idővel komolyodhatna a dolog. Kb így módosulna a felállás nálam ezen sztoriban.
2012. szept. 17. 15:50
 14/21 A kérdező kommentje:
De legalább te adnál esélyt a dolognak... onnan meg már reménykedem hogy rabul ejtem a személyiségemmel is :D
2012. szept. 17. 15:54
 15/21 anonim ***** válasza:

egyébként ahogy olvastam ujra a kérdésed, tudod ez dolog is ott lehet, az a bizonyos ego. Játszma. Ami elején különösen él.(sajnos) még ha nálad nem is, nála lehet ott van, magyarán: csak azért is nem jó most akkor nekem se...ha érted mire gondolok.(.. a falra mászom).

De figy próbáld meg, nem kell mentegetőznöd, bocsánatot kérni..csak próbáld meg.

Hát, Én így látom:)

Azért csábító egy férfinek 29, ha egy 18 éves fiatal csinos lány...szal hajrá;) csipd meg majd írj:)

2012. szept. 17. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:

"rabul ejted a személyiségeddel is":D

ennyi

2012. szept. 17. 16:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Írni akarok neki, már elhatároztam magamban, csak nem tudom mit.. mert hogy megnt olyat hogy: " Valamikor menjünk már vmerre" az elég uncsi volna már :D
2012. szept. 17. 16:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Ego... sehova nem vezet :D:D Csak itt tartunk ahol most, sehol :D:D De majd betöröm én a kis bikááámat :D:D :PPP
2012. szept. 17. 16:06
 19/21 anonim ***** válasza:

de most ezen mit agyalsz?.. Uncsi nem uncsi irj neki legyél túl rajta.

"szia, igaz a napokban nem jött össze a találka, de ha gondolod xy bepótolhatnánk, és ne merj késni!" pl egy erős uncsis szöveg, a vége pedig hogy ne legye uncsi..

De komolyan.. Csak irj neki hivd el valahova, max lemondja de aztán ő is elfog hívni azt lehetőleg majd fogadd el:) am nincs veszteni valód. Vadászd le!

2012. szept. 17. 16:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Levadászom, még lentebb! :D
2012. szept. 17. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!