Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi csak szórakozok vele, mit tegyek?
egyébként ahogy olvastam ujra a kérdésed, tudod ez dolog is ott lehet, az a bizonyos ego. Játszma. Ami elején különösen él.(sajnos) még ha nálad nem is, nála lehet ott van, magyarán: csak azért is nem jó most akkor nekem se...ha érted mire gondolok.(.. a falra mászom).
De figy próbáld meg, nem kell mentegetőznöd, bocsánatot kérni..csak próbáld meg.
Hát, Én így látom:)
Azért csábító egy férfinek 29, ha egy 18 éves fiatal csinos lány...szal hajrá;) csipd meg majd írj:)
"rabul ejted a személyiségeddel is":D
ennyi
de most ezen mit agyalsz?.. Uncsi nem uncsi irj neki legyél túl rajta.
"szia, igaz a napokban nem jött össze a találka, de ha gondolod xy bepótolhatnánk, és ne merj késni!" pl egy erős uncsis szöveg, a vége pedig hogy ne legye uncsi..
De komolyan.. Csak irj neki hivd el valahova, max lemondja de aztán ő is elfog hívni azt lehetőleg majd fogadd el:) am nincs veszteni valód. Vadászd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!