Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi csak szórakozok vele, mit tegyek?
No, akkor rajta. :)
Veszíteni úgysem veszítesz semmit - legfeljebb kapsz egy nem-et, de az már úgyis van most is.
Majd írd meg, mi volt!
nekem is volt már ilyen esetem lányal. Oda vissza ment a huzavona. Mikor hivtam sose ért rá, hülye kitérők, aztán volt h ő ajánlott találkát, azt is lemondta. Kiábrándultam a lányból, varázsát vesztette. Vége felé ő irt h: hát ő nem hagy engem mert annyit tett értem, tuti nem volt a csaj 100as. Végül irtam jöjjön ki ahol lakom találkozhatunk ott, válasz: hát de arról volt szó h x helyen találkozunk. ..."9mm-bumm" .
Hagytam is....még csak telon beszéltünk de már sok volt belőle.
Van ilyen, erre mondják rossz első benyomás...így nem jó indítani. annyit tehetsz megpróbálod ujra,nem kell h te nagyon sajnálod, elvégre ő is lemondta a talikat. Aztán ha bejön be ha nem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!