Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszi csak szórakozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi csak szórakozok vele, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csókolóztunk egy buliban (telószámcsere volt) Pár nap múlva írtam neki egy sms-t hogy jól éreztem magam, mire ő írt hogy nem volt rossz. Beszélgettünk facebookon egy csomót...Néhány nap múlva írt egy sms-t hogy találkozzunk de sajnos pesten voltam, lemondtam. Másnap írtam neki egy sms-t, hogy na ma már összefuthatnánk de ez az időpont meg neki nem volt jó... Később írtam neki egy sms-t hogy akkor fussunk ma össze, mondta hogy névnapra megy, mondom ok. Még aznap este írt, hogy mégis jó neki az este de én addigra már beszerveztem a családomat és nem teszem őket csak úgy félre ha már én szerveztem és megint lemondtam... Azóta írtam neki de megint sikerült beletalálnom egy olyan időpontba ami nem jó neki... azóta Ő nem írt én viszont megint írtam neki, hogy jó lenne-e neki az az időpont és megint nem votl jó neki... Úgy jön le nekem most visszaolvasva, mintha azt hinné szórakoznék vele ezért nem hív már sehova... holott tényleg csak balul ütött ki és nekem tetszik és megakarom ismerni, de ezt nem zúdíthatom rá mert elijesztem szegényt... Mit tegyek? 18/l ő 29/F
2012. szept. 17. 15:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem bírt akkor megkapni, és már nem érdekled.
2012. szept. 17. 15:05
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, mert ez nem 1 hét alatt zajlott le... ez ilyen másfél, 2 hónapos huzavona volt...
2012. szept. 17. 15:06
 3/21 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt életemben, nem is egy (bár én a másik oldal vagyok). Egyszerűen csak kihűlt az a "vas", szerintem már nem nagyon tehetsz semmit.
2012. szept. 17. 15:09
 4/21 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, h mér alakult úgy, nagyon szeretnél egy talit, h jobban megismerhesd, s közösen keresetek egy olyan időpontot, ami mind kettőtöknek jó.
2012. szept. 17. 15:10
 5/21 A kérdező kommentje:
Pedig szeretném ezt a vasat minél hamarabb újra felizzítani... Csak nem nyomulás? Mondjuk.. nem tudom melyik a rosszabb az ha megpróbálom és elhajt vagy ha meg sem próbálom és elveszítem mert az utolsónál fel sem merülhet a "talán újra összejön"
2012. szept. 17. 15:14
 6/21 anonim ***** válasza:

No, akkor rajta. :)

Veszíteni úgysem veszítesz semmit - legfeljebb kapsz egy nem-et, de az már úgyis van most is.

Majd írd meg, mi volt!

2012. szept. 17. 15:30
 7/21 A kérdező kommentje:
Hátha imponálni fog neki hogy egy épp csak felnőttkorú lány töri magát érte :D:D
2012. szept. 17. 15:35
 8/21 anonim ***** válasza:

nekem is volt már ilyen esetem lányal. Oda vissza ment a huzavona. Mikor hivtam sose ért rá, hülye kitérők, aztán volt h ő ajánlott találkát, azt is lemondta. Kiábrándultam a lányból, varázsát vesztette. Vége felé ő irt h: hát ő nem hagy engem mert annyit tett értem, tuti nem volt a csaj 100as. Végül irtam jöjjön ki ahol lakom találkozhatunk ott, válasz: hát de arról volt szó h x helyen találkozunk. ..."9mm-bumm" .

Hagytam is....még csak telon beszéltünk de már sok volt belőle.

Van ilyen, erre mondják rossz első benyomás...így nem jó indítani. annyit tehetsz megpróbálod ujra,nem kell h te nagyon sajnálod, elvégre ő is lemondta a talikat. Aztán ha bejön be ha nem nem.

2012. szept. 17. 15:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, ha egy felnőttkorú nő törné magát értem ;)
2012. szept. 17. 15:38
 10/21 A kérdező kommentje:
Itt a csaj volt hülye... végre összejött volna a dolog és akkor lemondja mert nem úgy beszéltétek meg... bárcsak mi is itt tartanánk tuti kezem lábam eldobnám a bolgoságtól.
2012. szept. 17. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!