Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után csók, szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után csók, szerintetek?

Figyelt kérdés
Még nem volt senkim, s most lesz az első randim, szerintem korai még, csak kíváncsi vagyok, hogy ki hogy áll ehhez.
2012. szept. 16. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Háát szerintem ez változó. Mármint ha már korábban is volt köztetek vibrálás stb.. , beszélgettetek, de még csak most van randitok akár miért is ne ha ismered. Amúgy meg szerintem várj még ezzel kicsit.
2012. szept. 16. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ... Mennyi idős vagy?
2012. szept. 16. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem simán megcsókolhatnál, én kifejezetten akarnám és semmi rosszat nem gondolnék rólad. De vannak olyan gyökerek akik emiatt ribinek gondolnának, és az ilyent jobb előbb kiszűrni, nehogy összejöjj egy ilyennel!
2012. szept. 17. 01:30
 4/6 A kérdező kommentje:
17/f
2012. szept. 17. 06:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, szerintem ennyi idősen első randin simán megcsókolhatod a csajt, de azért ne mássz rá nagyon.
2012. szept. 17. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Részemről kizárt. várjon csak szépen a sorára, és dolgozzon meg azért a csókért.
2012. szept. 17. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!