Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs konkrét ideálom, de ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs konkrét ideálom, de ha külsőre megfog valaki, azért harcolok bármi áron. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Mert egyik okos es szep ismeros csaj ezt irta es a faceen es làjkolta ezt masik 52 csinos ismeros lany is.
2012. szept. 16. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:

itt a lényeg "ha külsőre megfog valaki"

magyarán a belsőt le se szarják

2012. szept. 16. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
ha valami megfog benne,és a személyisége is jó.akkor harcolnék érte
2012. szept. 16. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi sem igaz, amit emberek párkapcsolati ideálokról, prioritásokról írnak. Mindegy, hogy férfi, vagy nő, mind hazudik, persze nem tudatosan.
2012. szept. 16. 15:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a belso mennyire erdekli a mai lanyokat, mert azt sosem irjak le, mindig csak a kulsorol irnak. De titkon remenykedek, hofy azert a belso fontosabb nekik.
2012. szept. 16. 15:23
 5/10 A kérdező kommentje:
De az az igazsag, hogy en regen errol sok lannyal beszeltwm.es fura eredmeny jott le. Legtobb azt mondta, hogy ha tetszik a kulseje akkor kompromisszumok aran majd csak megbaratkozik a belsojevel is. De ha kulsore nem jopasi akkor mar nem hajlando a belsojevel foglalkozni. Ha ebbol indulok ki akkor sajnos lehet, hogy joval fontosabb nekik a kulso. De remelem nem.igy van.
2012. szept. 16. 15:26
 6/10 ASOT ***** válasza:

Az csak annyit jelent, hogy ha megtetszik neki akkor kell neki ha meg nem akkor nem érdeklin ennyi.

Itt az "ideál" szóval tette mássá ezt a kijelentést. Amúgy a lényeg ez.

az meg h sokan lájkolták az egy dolog, az nem mérvadó semmire sem. Élesben máshogy zajlanak a dolgok.

2012. szept. 16. 15:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig de, így van, de ez nálunk fiúknál is ugyan úgy áll, ez tény.
2012. szept. 16. 15:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Viszont ha abbol indulok ki, hogy szinte kivetel nelkul az.osszes nem jol kinezo pasi ismerosomnek ronda vagy elvalt (mar volt gyereke is) idosebb csaj akadt a horgara akkor elegge elkeserito a helyzet.
2012. szept. 16. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, szívás, én pölö g*cironda vagyok és jó csaj közelébe csak akkor kerültem, ha részeg volt, de szerintem akkor az sem zavarta volna ha csubakka lejt neki öltáncot tapadós fecskében, szal' az nem számít. De hát ez van.
2012. szept. 16. 15:33
 10/10 ASOT ***** válasza:

ne másokból indulj ki, hanem azzal ami veled történik avagy nem történik.

egy nőnek lehet h tetszik 99 ember de a 100. már nem.

De lehet h 99 nem tetszik neki csak a 100.

2012. szept. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!