Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg tőle azt, h. mit érez irántam, ha nem akarok ennyire konkrét lenni? (huszonévesek vagyunk, én vagyok a lány)
Figyelt kérdés
Röviden: netes ismeretség, 3 nagyon rövid találkozó (nem egy városban lakunk, és épp itt volt dolga, úgyh. kb. 30-40percig tudtunk talizni), puszin kívül más nem történt, azóta neten (msn, e-mail) beszélünk2012. jan. 24. 10:41
1/8 anonim válasza:
miért nem akarsz konkrét lenni? miért kell állandóan kertelni meg sunyítani? persze, nem kell nyersnek és erőszakosnak lenned, de az egyenesség nem is egyenlő ezzel..
2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok kertelni és sunyítani. Nekem tetszik, szimpatikus a srác, de nem tudom még magam sem, h. mit akarok tőle pontosan. Jól éreztem magam vele, és szívesen találkoznék még vele. Soha nem beszéltünk arról, h. ki mit akar a másiktól, de mivel társkeresőn én írtam neki először, ezért eléggé egyértelmű volt neki, h. én mit szeretnék. :) Talán csak a csalódástól félek, h. neki csak barátként kellenék. És most is azok vagyunk, nem akarom elrontani ezt a mostani helyzetet a kérdésemmel, meg őt sem akarom kellemetlen helyzetbe hozni.
2012. jan. 24. 11:04
3/8 anonim válasza:
Magad sem tudod mit akarsz, de szeretnéd tudni, hogy ő mit szeretne, mert így lehet Te is tudnád? Ergo, ha rádnyomulna, akkor örülnél neki.... ---> csábítsd el
4/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom, h. tetszem-e neki. Szerintem ő helyes, kedves, rendes, aranyos, stb, stb.
2012. jan. 24. 11:51
5/8 A kérdező kommentje:
Csábítsam el? Oké. Na de neten keresztül? Mert egyelőre erre lenne csak lehetőségem.
2012. jan. 24. 14:21
6/8 anonim válasza:
TEccccek nekkked puszcsi muszcsi ????!!!!
7/8 anonim válasza:
hááát szerintem a kezdő lépést te bőven megtetted azzal, hogy ráírtál társkeresőn, szerintem innentől kezdve a te szándékaid egyértelműek. és ha ő nem él ezzel, az csak egyet jelenthet...:/ sorry de tényleg. hacsak nem valami extra nagy nyúlbéla(az olyan meg kinek kell??), és akarna tőled valamit, nem kéne most ezen gondolkoznod mert folyamatosan keresne, próbálna veled találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!