Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti engednétek, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek, hogy együtt aludjunk? (szülők)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

14 évesek vagyunk a barátnőmmel(1 hónap,és ő is 14 lesz),és már elég régóta együtt vagyunk.

Szeretnénk együtt aludni.NEM lefeküdni.Csak az a baj,hogy a szüleink reakciója rögtön az lenne,hogy nem,mert úgyis csak ,,azért" akarunk együttaludni.

De nem!14 évesek vagyunk,eszünk ágában sincs...Szeretjük egymást,és olyan jó lenne összebújva aludni..Mi úgyis bennelennénk,ha néha ,,ellenőriznének" minket..Nyáron sátrazni akartunk,de ahhoz már szeptemberben hideg van.

Szerintetek?Főként szülők reakciójára lennèk kíváncsi...

Előre is köszi!

13/L,14/F(én)

2012. szept. 15. 23:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem kérdeztétek meg ?:)
2013. júl. 26. 00:15
 22/28 A kérdező kommentje:
Végül nem.Már együtt sem vagyunk. :)
2013. júl. 26. 00:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy szakítottatok?

Mi volt az oka?:D

Írd privibe ha itt nem akarod (csak kíváncsi vagyok rá :D)

2013. júl. 26. 01:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem is írd le légyszi :d
2013. júl. 26. 01:16
 25/28 anonim ***** válasza:

Most 14 éves a lányom és a fiam is. (ikrek)

Mint kiderült két hete egy csajjal smárolt egy szabadtéri koncerten. Haza jött, elmondta, megdicsértem. Ha a lányom jön haza hasonló helyzetben megkeresem a kissrácot és kitaposom belőle a szuszt is. Miért? Mert engem is így neveltek. És ha erre józan ésszel akarok válaszolni akkor azért mert a lányom törékeny (persze nem, küzdősportra jár meg miegyéb...) és az én szemem fénye, és ilyen fiatalon nincs meg a kellő tudása és akaratereje. Ha bárki akar tőle valamit akkor előbb engem kell megfőznie.

2013. aug. 30. 21:50
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem megengedték, miután betöltöttem a 13-at aludtam először a barátommal, szüleim is úgy voltak vele, hogyha akarunk, akkor nappal is lefekszünk (amit már meg is tettünk előtte).
2013. aug. 30. 22:16
 27/28 anonim ***** válasza:
fiatal vagy kicsikém :)
2013. aug. 30. 22:22
 28/28 A kérdező kommentje:
#25.Eddig nem gyűlt meg a bajom az apákkal.Szerencsére. :)
2013. aug. 30. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!