Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti engednétek, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek, hogy együtt aludjunk? (szülők)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

14 évesek vagyunk a barátnőmmel(1 hónap,és ő is 14 lesz),és már elég régóta együtt vagyunk.

Szeretnénk együtt aludni.NEM lefeküdni.Csak az a baj,hogy a szüleink reakciója rögtön az lenne,hogy nem,mert úgyis csak ,,azért" akarunk együttaludni.

De nem!14 évesek vagyunk,eszünk ágában sincs...Szeretjük egymást,és olyan jó lenne összebújva aludni..Mi úgyis bennelennénk,ha néha ,,ellenőriznének" minket..Nyáron sátrazni akartunk,de ahhoz már szeptemberben hideg van.

Szerintetek?Főként szülők reakciójára lennèk kíváncsi...

Előre is köszi!

13/L,14/F(én)

2012. szept. 15. 23:50
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

De szerintetek:Hogy kérdezzük meg?Hívjuk össze az Anyukáinkat,és hozzuk fel ott a témát,vagy..?Nem tudom,hogy kérdezzem meg,hogy meggyőző legyek..Mert tényleg nem akarunk semmit..

Anno volt a Bumerángban szó erről,kerestem is az archívumban,de nem találom. :(

2012. szept. 16. 00:11
 12/28 anonim ***** válasza:

amúgy pl. nekem van egy barátom akinek a nőjének sose engedték meg, hogy vele aludjon pedig nem 14 évesek voltak hanem 17 meg 18. nagy kaland, dugtak autóban ,parkban, délelőtt,délután ahogy épp sikerült. szóval felesleges a szülőnek a para, ha akarnak a gyerekek,úgyis megoldják...persze én se feltétlen hinném el, és 14 évesen ne is csináljatok semmit ha egy mód van rá! :)

20/L

2012. szept. 16. 00:11
 13/28 anonim ***** válasza:

Már miért lenne nehéz?Simán kivitelezhető lenne,főleg ha jó idő van

2012. szept. 16. 00:12
 14/28 A kérdező kommentje:

Szüleink egy helyen dolgoznak,szóval feltűnő lenne,ha mindketten ugyanakkor mennénk sátrazni. :)

A másik meg,hogy valahova le is kell rakni a sátrat.(valaki kertjébe,és úgy nem lehetne eltitkolni)

Meg már hideg is lenne sátrazni. :)

+Titokban SEMMIT nem fogunk csinálni.

2012. szept. 16. 00:16
 15/28 A kérdező kommentje:
De most komolyan:Ha le akarnánk feküdni (inkább nem írom csúnyán),azt nappal is megtehetnénk,amikor kettesben vagyunk,ennyi erővel el is tilthatnának egymástól!..
2012. szept. 16. 00:23
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb dolog, hogy ne a szánalmas hangot üssétek meg a kérésnél, hanem inkább a határozottságot. "Lécci anyu, ígérjük nem lesz semmi olyan. Olyan jó lenne" helyett úgy kell elkezdeni a beszélgetést, hogy magadat nem rögtön az alárendelt pozícióból indítod. Tehát: Szia anyu/apu. Bizonyára tudjátok viszonylag hosszú ideje szeretem xy-t és szeretném végre megtapasztalni, milyen lehet a szeretett párommal összebújva aludni. Természetesen nem szexuális jelleggel szeretnénk együtt aludni, mi is tisztában vagyunk, hogy még éretlenek vagyuk hozzá. Viszont az őszinte szeretethez már elég érettek vagyunk.
2012. szept. 16. 00:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

utolsó:én se írhattam volna szebben :)

az a baj ha megtiltják,és EGYSZERŰEN nem engednek belőle akkor szoptad(már bocs)ugyanis úgyse fogjátok megoldani max titokban de az meg milyenmár(legalábbis ilyen korban,késöbb már simán :D)

18/f

2012. szept. 16. 00:49
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

16-os te jó ég!!! Ha nekem lenne gyerekem és így állna elém, szerintem menten elolvadnék, ez nagyon aranyos!

Válaszolva a kérdésre: a szülők összehívása jó ötlet, és a tipp, amit a 16-os válaszoló adott, nagyon jó. Próbáljátok meg, legyetek őszinték.

Ha szülő lennék elég sok múlna azon, hogy mennyire őszinte a kapcsolatom a gyerekemmel, és egy ilyen kérdésre valószínűleg egy jó hosszú elbeszélgetés lenne a válasz, minden esetben. Elmondanék mindent, amit valószínűleg már tudnak, de azért nem árthat, és a biztonság kedvéért azért adnék nekik gumit, és megmondanám, hogy ha mégis történik valami, azt mondják el.

Sajnos a mai világban ritka az, hogy TÉNYLEG csak aludni akarnak összebújni a fiatalok, így érthető a szülők részéről a félelem, de tiltani nem lehet, csak bízni abban, hogy jól nevelte fel őket az ember, és biztosítani a gyereket arról, hogy ha bármi rosszul sülne el, inkább hozzájuk forduljanak. Igazából ezt a bizalmat kell megerősíteni a beszélgetéssel (persze, nem úgy, hogy felhozod a védekezést és a többit, hanem hogy tényleg szexmentesek, pusztán szeretet alapúak a szándékaitok).

2012. szept. 16. 00:58
 19/28 A kérdező kommentje:

Nos,így /majdnem/egy év távlatában ismét elővettem a kérdést.Persze,komolyodtam azóta valamennyit,és már rég elmúltam 15.Barátnőm már nincs meg,illetve nincs jelenleg új sem.

De a kérdés továbbra is adott,eléggé megoszlóak voltak a vélemények. :)

2013. júl. 16. 23:55
 20/28 anonim ***** válasza:
ha most engednek a szülök akk mi lesz később...nem lennék ellenetek ha idősebbek lennétek és ti hosszúnak gondoljátok azt az 5 hónapot pedig ennyi idő alatt nem lehet kiismerni a másikat. ez még korai, lekötitek magatokat ilyen fiatalon..hol marad a gyermekkor? éljétek ki magatokat és lesz alkalmatok együtt aludni.
2013. júl. 26. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!