Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyenek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyenek ezek a leszólítások, kezdések, csajozós dumák?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom.. több múlik a kinézeten, azon hogyan adja elő valaki, s csak kb. 20%-ban magán a szövegen.. de mégis.. osztályoznátok 1-5-ig terjedő skálán ezeket a csajozó szövegeket? Kort is írjatok.

Szóval:

1. szöveg: (pl. a Tesco előtt állva) Szia, te nem az a lány vagy, akit a Tesco előtt leszólítok, hogy megismerkedjünk?

2. szöveg: Szia. A nevem Sam. Te szemrevaló csaj vagy.

3. szöveg: - Szia, tudod hogy hány kilogramm nehéz egy jegesmedve? - Nem. - Én sem. De elég nehéz ahhoz, hogy megtörje kettőnk közt a jeget.

4. szöveg: Szia, meg tudod mondani mennyi az idő? Csak mert tudni akarom, hány órakkor ismerkedtünk meg.

Osztályzom először én őket (de ez persze férfi szemmel van), várom lányok kritikáját.

Tehát:

1.: 3-as

2.: 2-es

3.: 5-ös

4.: 4-es

21/F voltam, üdv. ;)

2009. júl. 30. 23:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
ha a csaj tudja hánykiló a jegesmedve akkor szépen sírva elszalad :D
2009. júl. 31. 00:18
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

na igen :)

ez a másik fele :)

a 00:14es voltam

2009. júl. 31. 00:19
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Én is fiú vagyok, de válaszolok ahogy tudok.

Ahogy írtad rengeteget számít az előadásmód és az, hogy mennyire jössz be külsőleg az adott csajnak. Az erőltetettségről meg annyit, hogy ha lazán van előadva, mintha tényleg spontán szöveg lenne, akkor szerintem nem is tűnik erőltetettnek.

Pontozni én is hasonlóan pontoznám őket, mint te kérdező:D

Én a 4.-re adnék 5 pontot. A 3.-ra 4-et. A 4. önbizalmat sugall. Az meg jó. A 2. ugye gyenge pontszámot ért el. Egyedül akkor lehet nyerő, ha nagyon tetszel a csajnak és jól is adod elő. Akkor még ez is bejöhet neki. Bár ez a korától és komolyságától is függ.

2009. júl. 31. 00:32
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

nekem a

"szia! láttalak messziről, és nagyon helyes lánynak tűnsz. nincs kedved beszélgetni, vagy esetleg sétálni egy kicsit?"

sokkal jobban tetszene. ezek olyan betanultak. én kb kinevetném, aki ilyennel áll elém. mű. sajnálom, én így gondolom.

2009. júl. 31. 00:44
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Nekem is sokkal jobban tetszene az a fajta leszólítás, amit az elöző ért. Szerintem az a lényeg, hogy közvetlen legyél, de ne túl rámenős, hiszen akkor megijeszted a lányt. Fő a spontanítás, ami a sziveden az legyen a szádon!:)

Ja és ne izgulj, a lány is meg fog lepődni, illetődni, amikor egy vadidegen elé áll:))

Lesz Neked barátnőd!

2009. júl. 31. 09:54
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Figy!

2-t ne mondj nekik!

Azt h "Szia cica van gazdád?" mert ez már lejárt

És a "Tetszik a ruhád!Szívesen látnám az ágyam végébe!" :D

Mert akk vagy pofon vág mint az állat vagy először lebunkóz és utána vág pofon mint állat :D

2009. júl. 31. 10:26
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
szerintem is, talalj ki vlmi termeszetesebb dumat! :)
2009. júl. 31. 23:05
 18/21 anonim válasza:
83%

Nekem a második és a negyedik tetszett:)De nekem ez a kedvencem:

"Szia! Te hiszel abban hogy van szerelem elsö látásra?Vagy elmenjek elöted mégegyszer?"

2009. aug. 14. 00:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha tudja a csaj hogy hány kiló pl:450kg 1jegesmedve,akkor annyit mondasz csak hogy "így van és ez pont elég ahoz hogy megtörje kettőnk közt a jeget!"Poénosnak poénos,de a 4.kivételével mindegyik EGYES!!!

22f

2010. febr. 4. 01:35
 20/21 anonim válasza:
Én fiú vok ez szánalmas ha csjozni akarsz fő az őszinteség.pl:Szia nem dugunk egyet?
2011. márc. 25. 21:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!