Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyenek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyenek ezek a leszólítások, kezdések, csajozós dumák?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom.. több múlik a kinézeten, azon hogyan adja elő valaki, s csak kb. 20%-ban magán a szövegen.. de mégis.. osztályoznátok 1-5-ig terjedő skálán ezeket a csajozó szövegeket? Kort is írjatok.

Szóval:

1. szöveg: (pl. a Tesco előtt állva) Szia, te nem az a lány vagy, akit a Tesco előtt leszólítok, hogy megismerkedjünk?

2. szöveg: Szia. A nevem Sam. Te szemrevaló csaj vagy.

3. szöveg: - Szia, tudod hogy hány kilogramm nehéz egy jegesmedve? - Nem. - Én sem. De elég nehéz ahhoz, hogy megtörje kettőnk közt a jeget.

4. szöveg: Szia, meg tudod mondani mennyi az idő? Csak mert tudni akarom, hány órakkor ismerkedtünk meg.

Osztályzom először én őket (de ez persze férfi szemmel van), várom lányok kritikáját.

Tehát:

1.: 3-as

2.: 2-es

3.: 5-ös

4.: 4-es

21/F voltam, üdv. ;)

2009. júl. 30. 23:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

ha valaki ezzel elém állna, nekem egyből olyan betanult szaga lenne...nem érzem igazán egyiken sem a spontaneitást...amúgy szerintem is a jegesmedvés a legjobb..de nekem mindegyik olyan erőltetett :D

20/L

2009. júl. 31. 00:01
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Ennyi erővel ittvan apuci szöveg is jó XD
2009. júl. 31. 00:03
 3/21 A kérdező kommentje:
Ahh, igazatok van.. betanult. Nem megy nekem ez. Nem is lesz soha barátnőm. :(
2009. júl. 31. 00:06
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
A legjobb az őszinteség. Ugy nem valószinű hogy lesz barátnőd ha ilyen betanult dumával állsz elé.
2009. júl. 31. 00:09
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj!

Összefoglalom neked nagyon tömören a csajozás lényegét.

Beszélj úgy vele, mint a haveroddal, mint egy pasival.

No para, lazaság, ne gondolj arra, hogy mennyire megsunáznád a bokor mögött. ;)

2009. júl. 31. 00:11
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
3.az elég jó, mert vicces. De amúgy a leszólítás nem a legjobb megoldás. Én pl nem szeretem és még ismerek olyanokat akik nem szeretik...de biztos akadnak olyanok akik szeretik.
2009. júl. 31. 00:11
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak a 4. tetszik, de az nagyon :)
2009. júl. 31. 00:12
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Gáz. De ha ilyen a stílusod, akkor azért nem lesz barátnőd. Nem szeretjük ezeket a nagyon erőltetett poénokat. Talán a kilencvenes években még elment volna, mikor még nem volt lerágott csont. Jó, ha valakinek van humora, de ez inkább idegesítő. Nem vicces.
2009. júl. 31. 00:12
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

dehogynem! tuti h lesz barátnőd....

Egyébként nem kell mindíg mindennek tervszerint alakulnia...

Ezekkel a "betanult" szövegekkel sokszor égnek le a pasik.

Pl. a 2. variációra rögtön rávágnám h te meg szemtelen :P

És olyankor csak álltok és néztek mint borjú az újkapura, mi meg röhögünk egy jót :)

Az a legjobb, amikor spontán jönnek a csajozós szövegek!

21/L

2009. júl. 31. 00:14
 10/21 anonim válasza:
93%
És mivan akkor ha tudja a csaj hogy hány kiló egy jegesmedve?:D
2009. júl. 31. 00:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!