Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap találkozok a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap találkozok a lánnyal aki tetszik. Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval mindketten 18 évesek vagyunk, holnap találkozunk amolyan randi lesz meg élőben most látjuk egymást először. Képről, beszélgetésből is helyes lány, kedves, normális, kicsit félénk és visszahuzodó , barátja még nem volt, szóval ilyen helyzetben sem volt kb. 2hete beszélünk msn-en.

Milyen lenne az ideális randi? Vonattal megyek oda ő ott vár majd és onnan arra gondoltam hogy elmegyünk egy sétára közbe beszélgetünk nade: miről beszélgessünk ilyenkor? Annyira nem szereti az intim témákat de nem is akarok iylenkor iylenről beszélni. Adjatok ötleteket fontos lenne . Ja és nekem már volt barátnőm igaz nem hosszu volt...

2009. júl. 30. 21:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és ha jól érezzük magunkat akkor a randi végén azért megkérdezhetem hogy akkor hogy gondolja tovább? Utána már tudom a dolgokat::):) Remélem a vége csókkal végződik :)
2009. júl. 30. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem a sétálgatás nagyon jó, beülhettek esetleg fagyizni, vagy inni valami hűsítőt. szerintem ne kérdezd meg, hogy hogy legyen tovább, hanem "csak" azt, hogy mikor láthatod legközelebb/ persze cska ah szimpatikus:)/. beszédtéma mindig akad hidd el, ha bejöttök egymásnak, akkor nem lesz kínos csend és gördül a beszélgetés magától! sok sikert kívánok! :) csak lazán :)

21/L

2009. júl. 30. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Aha értem, egyedül attól tartok hogy ő nem annyira beszédes és hogy midnig én beszéljek meg kérdezzek v.mit jó ő válaszol meg néha van amit ő is mond de az úgy jön miután velem történt v.mi és hasonló vele is és elmondja...szóval nem tul beszédes lány, de végülis a csend sem kínos elvileg :) Jó nem kérdezem meg csak már jó lenne összejönni:)
2009. júl. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!