Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán létezik az, akit keresek?
Sziasztok, érdekes kérdésem lenne, amire igazából nem is lehet választ adni, mert nem tudom, hogy megértitek-e, hogy mire gondolok. 19 éves fiú vagyok, hátam mögött egy 1 éves és egy fél éves komolyabb kapcsolattal és több kisebb (pár egy éjszakás) kalanddal. Magamat sokkal igényesebbnek és -egyáltalán nem akarok nagyképűnek tűnni, de így érzem- egyszerűen "jobb pasinak" tartom az átlagnál a korosztályomban. Szerintem így érthető, elég sokszor érzem azt, hogy ismerős, vagy ismeretlen lányok egyszerűen vonzódnak hozzám, amire legtöbbször közvetlen, vagy közvetett úton utalást is kapok.
Gondolom ennek örülnöm kellene, jobb esetben boldogságot találnom valaki mellett, de kb. 1 éve egyszerűen nem tud érdekelni egy lány sem, semmilyen téren. Ennek oka is van, mégpedig: Tavaly nyáron lementem Horvátországba 3 napra, ahol találkoztam egy helyi lánnyal. Körülbelül 5 percet beszéltünk csak angolul, már amennyire megértettük egymást. Még a nevét sem tudtam meg, az arcára is alig emlékszem. Azonban -lehet, hogy szánalmasan hangzik- ott azonnal szerelmes lettem, de nem is tudom pontosan, hogy a lányba, vagy egyszerűen felépült bennem egy ideál, akit keresek. Ne haragudjatok, nem akarok semmilyen nyálas dolgot összeirkálni, csak próbálom kifejezni magam. Azóta több szép, érett, intelligens lánnyal kerültem kapcsolatba,sok olyannal is, akivel normális esetben kapcsolatot kezdeményeznék, de valahogy senkiben sem találom azt, amit keresek. Nem tudom megfogalmazni, hogy külső, vagy belső tulajdonság ez, mert én sem tudom. Egyszerűen nem vonzódok senkihez, senki sem tud érdekelni. Vicces, de több, mint 1 éve nem volt senkim, annak ellenére, hogy nagyon örülnék neki...
Valaki érzett már ilyet? Vagy egyáltalán van esély arra, hogy találkozzak valakivel, aki végre "megdobogtatná a szívemet"? Reménykedek abban, hogy ez az érzés egyszerűen csak elmúlik, mert egyre zavaróbb és idegesítőbb, hogy "szerelmes vagyok a senkibe"...
Köszi, ha valakinek van hasonló tapasztalata és tudna valamit mondani az ő helyzetéről. :)
Köszi!
Nem kell keresned, majd jön, és ha itt lesz, tudni fogod, hogy ő az! Addig meg éld az életed, fiatal vagy, szórakozz, ezeket az éveket nem pótolhatja semmi sem!
Nem vagy egyedül az érzéseiddel, habár én nem mondanám, hogy szerelmes vagy a senkibe, csak határozottan tudod, hogy kire vársz. Van ilyen, kicsit ijesztő, de van, és ha nem tévedek nem ez az egyetlen dolog, amit határozottan tudsz, attól függetlenül, hogy nem tudod mikor és hol, de ha megtörténik tudni fogod. Ettől sem kell megijedni, komoly bizonyitások vannak arra, hogy ezt magunkkal hozzuk, és kicsi gyerekkorban mindenki a birtokában van ilyen képességnek, csak mire felnövünk elfelejtjük. Illetve majdnem mindenki elfelejti. Vagyunk néhányan akik nem, de idővel megtanuljuk kezelni. Te is meg fogod tanulni, és igazad van, valamilyen értelemben nem jobb, hanem több vagy az átlagnál, csak ne élj vissza soha vele.
Szia!
Át tudom érezni a helyzetedet, ugyanis én is hasonló szituációban voltam. Más fél évvel ezelőtt egy csoporttársam albérletében volt egy kis összeröffenés, semmi komoly, csak néhány barát, beszélgettünk, iszogattunk. Meghívta az egyik régi barátját, aki nekem kezdettől fogva ellenszenves volt, túlságosan magabiztos, azt hitte magáról ő minden csajt megtud fogni pusztán a személyiségével (gazdag is volt egy pöppet). Nem sokáig beszélgettünk, mert ő átment a szomszédba, betépett és még rá is ivott. De a lényeg, hogy pár nappal később kezdtem azt érezni, hogy kell nekem ez a pasi, szerelmes lettem, beleszerettem egy elképzelésbe, egy kitalált alakba. Azóta sem találkoztam vele, és kb 2-3 hónapja sikerült "kiszeretnem" belőle. Elmúlt magától.
Ne izgult te is "kinövöd", csak adj időt magadnak. Fiatal vagy még. Sok sikert.
Nem akarom tovább fényezni az egodat,de tényleg nem vagy átlagos. :) Olvasgatom itt egy ideje a kérdéseket és a válaszokat és szinte minden alkalommal kiszúrom,hogy ki az,aki 20 év alatti.A stílusból,a megfogalmazásból.Te nagyon összeszedetten és kultúráltan fogalmazol és többnek éreztelek a korodnál. :)
Ami a kérdésedet illeti szerintem sokan vagyunk így,csak nehéz ezt belátni.Igazából azt vettem észre,minél több kapcsolaton van túl az ember,annál jobban kezd kirajzolódni,hogy kit is keres magának,milyen is legyen a nagy Ő.25 éves vagyok,olyan húúú de sok tapasztalatom még nem volt,de már biztosan tudom,hogy milyen tulajdonságokat nem szeretnék,ha a páromnak lennének.Nem ideált kergetek,csak kezd izlésem lenni.Szerintem abban a lányban akkor (lehet persze,hogy olyan hangulatban voltál),de megláttál valamit,amit addig még nem tapasztaltál és megtetszett.Talán nem is tudatosan,csak érezted,hogy ez igen,ő bejönne.Hazaérve pedig nem találod senkiben azt a valamit.Nehéz tudom,pláne,hogy nem tudod mit keresel pontosan,de ne add fel,tuti,hogy találsz majd valakit,akiben benne lesz ez a valami és még több,amibe bele tudsz szeretni.Addig azt tudom tanácsolni,amit az elöttem szólok,csajozz,ismerkedj,élj és jönni fog egyszer,akit keresel,de a tapasztalatok fognak segíteni abban,hogy kiderüljön milyen is legyen.Lehet,hogy kicsit másképp értelmeztem a kérdésedet,de talán valamennyire érthető volt,amit írtam. :) Sok szerencsét a kereséshez!!!
Mindannyian nagyon kedvesek vagytok, nagyon örülök a pozitív hangvételű válaszaitoknak. :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!