Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányt keresek, létezik egyáltalán?
Lehet kreténség, de sajnos ezt látom utolsó lehetőségnek. Hátha bejön! :/
Olyan internetes társkeresőoldalt keresek ahol sokan vannak fent. És lehetőleg nem fizetős. Love.hu és Páratlan.hu már kipróbálva!
Köszönöm!
Olyan lányra gondolok akivel lehet törődni, hagyja hogy szeressem. És ezt viszonozza is. Nem ver át. Szeresse a romantikát, de ne mindig. Nem várom el hogy mindig velem legyen, legyen a barátjaival is, ne csak én legyek számára, de azért legyünk együtt is.
Kb ilyenek:)
"Olyan lányra gondolok akivel lehet törődni, hagyja hogy szeressem. És ezt viszonozza is. Nem ver át. Szeresse a romantikát, de ne mindig. Nem várom el hogy mindig velem legyen, legyen a barátjaival is, ne csak én legyek számára, de azért legyünk együtt is.
Kb ilyenek:)"
Hát nem tudom, de szerintem egy szerelmes ember ilyen. Viszont ehhez előtte meg kell találnod azt a lányt, aki beléd szeret. Ezek egyáltalán nem nagy elvárások, nehogy azt hidd. Mintha ezzel azt akarnád mondani, hogy ilyen lány az ég világon nincs, aki képes szeretni.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!