Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet? (főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feke300 kérdése:

Szerintetek jó ötlet? (főleg lányoknak szól)

Figyelt kérdés
Az első randim lesz és nem tudom hogy hova vigyem. Van egy ötletem de nem tudom, hogy jó-e. Ez az ötletem: bemegyünk xy városba (nem akarom elmondani hova) és iszunk valamit, pizzát vagy hamburgert ennénk(ezt nem tudom eldönteni) és még arra gondoltam veszek neki egy bonbont és egy szál rózsát. Szívesen fogadom az ötleteket ha van :).

2012. szept. 14. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
mókusgyilkos tudsz finnül??:D:D aztak*va én is megakarok tanulni :D:D
2012. szept. 14. 20:37
 12/26 anonim ***** válasza:
nem netes hülyeség. azt jelenti: )...(
2012. szept. 14. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy tök átlagos esti séta is megteszi, de ha te ehhez ragaszkodsz csináld. Viszont bonbont, VAGY rózsát, a kettő együtt sok, vagy egyiket sem, én sosem kaptam semmit randikon.:(
2012. szept. 14. 20:38
 14/26 anonim ***** válasza:
látszik első randid, ennyi mindent költeni már elején, elég papucs fogsz lenni
2012. szept. 14. 20:40
 15/26 Mókusgyilkos ***** válasza:

igen de nem Don't you say? az alakja véletlenül ?:D

bár sztem csak simán "You say."

ink úgy mondanám h tanítottak finnül :D

2012. szept. 14. 20:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Zóna pocoknak igaza van..:D:D Én tuti a nyakadba ugranék ha kapnék egy olyan nagy doboz hambicukrot..:D:D

amúgy egyetek buciburgert az finom nagyon..:D

2012. szept. 14. 20:44
 17/26 anonim ***** válasza:

bocs hogy offolok:

taníts már meg légyszi:D ez az egyik álmom :)

2012. szept. 14. 20:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet.

Bár szerintem elég csak egy szál rózsa is, nem kell a bon bon.

A kajcsi előtt vagy éppen után mehettek mozgalmasabb helyre is, gondolok itt : bowling, ha van a közelbe bob pálya stb...

18/L

2012. szept. 14. 20:47
 19/26 Mókusgyilkos ***** válasza:

sztem már bemutatkozni sem tudnék finnül :D

nah hülye vagyok: you say ugye a te mondod.

a kérdés: Do you not say [it] ?

2012. szept. 14. 20:48
 20/26 szamóca.. ***** válasza:

szerintem ez picit sok... ajándék nem is kell. hamburger meg nem épp randi kaja...

vidd el sétálni, addig oké. nekem a "beülünk valahova" is kényszeredett elsőre, hiszen ha izgultok nehezebb feloldani ezt ha csak ültök meredten. sétáljatok, és ha van rá lehetőség út közben vegyetek egy forró csokit/forralt bort, majd üljetek le valami szép helyre.

Ha mindenképpen akarsz ajándékot vinni, akkor valami vicceset. a hamburgeres gumicukor aranyos, de szerintem elég 1 darab:)

2012. szept. 14. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!