Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet? (főleg lányoknak szól)
igen de nem Don't you say? az alakja véletlenül ?:D
bár sztem csak simán "You say."
ink úgy mondanám h tanítottak finnül :D
Zóna pocoknak igaza van..:D:D Én tuti a nyakadba ugranék ha kapnék egy olyan nagy doboz hambicukrot..:D:D
amúgy egyetek buciburgert az finom nagyon..:D
bocs hogy offolok:
taníts már meg légyszi:D ez az egyik álmom :)
Szerintem jó ötlet.
Bár szerintem elég csak egy szál rózsa is, nem kell a bon bon.
A kajcsi előtt vagy éppen után mehettek mozgalmasabb helyre is, gondolok itt : bowling, ha van a közelbe bob pálya stb...
18/L
sztem már bemutatkozni sem tudnék finnül :D
nah hülye vagyok: you say ugye a te mondod.
a kérdés: Do you not say [it] ?
szerintem ez picit sok... ajándék nem is kell. hamburger meg nem épp randi kaja...
vidd el sétálni, addig oké. nekem a "beülünk valahova" is kényszeredett elsőre, hiszen ha izgultok nehezebb feloldani ezt ha csak ültök meredten. sétáljatok, és ha van rá lehetőség út közben vegyetek egy forró csokit/forralt bort, majd üljetek le valami szép helyre.
Ha mindenképpen akarsz ajándékot vinni, akkor valami vicceset. a hamburgeres gumicukor aranyos, de szerintem elég 1 darab:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!