Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljunk egy szombati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk egy szombati nap azzal a lánnyal, akivel kialakulóban van a kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Röviden randevúznánk,de már eléggé unalmas a mozi,kávézó,egy ebéd,vacsora.Legfőképp ilyen szép időbe,szeretjük a kalandokat,túrákat.Mindenféle ötletet várok ! Borsod megye.

2012. szept. 14. 06:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szüret!

Viccet félretéve ha jó az idő akkor menjetek kirándulni, piknikezzetek, este nézzétek meg a naplementét, vagy biztos van a környéken élményfürdő vagy ilyesmi. Este nézzetek meg egy horrort, akkor van esély hogy amikor megijed hozzád fog bújni. Remélem tudtam segíteni.

HF!

2012. szept. 14. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen véletlen, én is borsodi vagyok.

Valóban mindenféle ötlet jó?

Akkor pl. ha bejön neki az ilyen, elviheted egy gangbang partira egy swinger klubba! De meg is szervezhetjük háznál!

2012. szept. 14. 08:24
 3/5 Golan Trevize ***** válasza:

"Legfőképp ilyen szép időbe,"

Nálunk már egy napja esik, meg borult az ég...

Egyébként szombaton nálatok is megjön az eső, szóval ne tervezzetek kirándulást.

Menjetek gokartozni.

2012. szept. 14. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már több randevú is volt, akkor térjetek a tárgyra, ne csak randevúzzatok örökké!
2012. szept. 14. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:
nem kértem semmiféle tanácsot,meg arcoskodást hogy gang bang.... 1 és 3 válaszolónak köszönöm ! ide is elért sajnos az eső,így még nehezebb lesz kitalálni valami jó programot :/
2012. szept. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!