Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy plasztikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy plasztikai műtét javíthatna az esélyeimen?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok, és komoly problémáim vannak a lányokkal. Rengetegnél próbálkoztam, és nem azt mondom, hogy teljesen eredménytelenül, de nagyon sok befektetett energiával nagyon kevés sikert tudtam elérni, évek alatt.

A testem, ha nem is tökéletes, de elég jó karban van, ami szerintem nem vonzó rajtam, az az arcom. Ezért gondoltam arra, hogy plasztikai műtétnek vetem alá magam, de egyelőre nem szántam rá magam, tartva a környezetem reakcióitól, illetve az anyagi vonzata miatt.

Szerintetek érdemes lenne? Tudna észrevehető mértékben javítani az esélyeimen a nőknél?

2012. szept. 13. 23:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jóó bocs igazából írni is akartam, hogy ennél sablonosabb dumát nem is írhattam volna :DD

Igazából tényleg nem tudok okosat mondani, biztos van olyan akivel kölcsönösen tetszeni fogtok egymásnak csak idő, és türelem kérdése... (tudom ez is közhely de most ennyire futja tőlem :P)

2012. szept. 14. 00:19
 12/13 Juci94 válasza:
Szia! Szerintem nem oldaná meg a problémát (de ez csak magánvélemény). Voltak már jól és kevésbé jól kinéző pasijaim is és persze, számított a külső, de sokkal inkább számított az, hogy milyenek - és itt arra gondolok, hogy (még ha a nők többsége nem is ismeri be) ha nem is bukunk a "rosszfiúkra", a többségünk azt sem szereti, ha valaki annyira küzd értünk, hogy már-már megfulladunk tőle (legutóbbi barátommal pont ezért szakítottunk). Ha nagyon begörcsölsz attól,hogy nem megy ez neked, azt igenis megérezzük. Legyél laza, próbálkozz a "leszarom, mi lesz" taktikával, mert sok esetben működik.
2012. szept. 14. 00:31
 13/13 anonim ***** válasza:

ha ezért szétvagdostatod magad jó nagy marha leszel.azért mert nem csorgatja minden nő utánad a nyálát?egy nőnél a kisugárzás,és a duma számit.sok jó csajt láttam én már olyan pasival hogy csak néztem!ha nincs siker akkor az azért van mert nincs kisugárzásod,vagy ha van is akkor negativ vagy elég gyenge,már csak az önbizalomhiány miatt is.a másik meg hogy nem tudom mit tud csinálni egy arcon egy plasztikai sebész hogy férfiasabb legyen,valahogy nem tudom elképzelni,maltert nyom a bőröd alá vagy mi?ami tuti hogy a doki nem segit a kisugárzásodon!

ha meg rászánod magad és kés alá fekszel ennyi pénzért,szivből remélem hogy csak sikerélményed legyen,mert ha úgy sem lesz akkor nem is merek belegondolni mit fogsz csinálni magaddal.ennyi pénzkidobás után és a megvilágosodástól hogy a NŐKNEK mégsem mindig a f@aszapofi és a kockahas kell.én azt mondom várj még ezzel,fiatal vagy.

béke

2012. szept. 14. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!