Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy plasztikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy plasztikai műtét javíthatna az esélyeimen?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok, és komoly problémáim vannak a lányokkal. Rengetegnél próbálkoztam, és nem azt mondom, hogy teljesen eredménytelenül, de nagyon sok befektetett energiával nagyon kevés sikert tudtam elérni, évek alatt.

A testem, ha nem is tökéletes, de elég jó karban van, ami szerintem nem vonzó rajtam, az az arcom. Ezért gondoltam arra, hogy plasztikai műtétnek vetem alá magam, de egyelőre nem szántam rá magam, tartva a környezetem reakcióitól, illetve az anyagi vonzata miatt.

Szerintetek érdemes lenne? Tudna észrevehető mértékben javítani az esélyeimen a nőknél?

2012. szept. 13. 23:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőt a dumával kell a lábáról levenni! Majd mi leszünk szépek, neked nem kell.
2012. szept. 13. 23:35
 2/13 A kérdező kommentje:

Kedves első, megkérdezhetem, te egy 10-es skálán kinézetre hányasra értékeled magad?

Talán nem fog tetszeni egyeseknek, de hozzáteszem, hogy engem a vonzó nők érdekelnek.

Ja és nem az a bajom, hogy nem "szép" az arcom, hanem hogy nem férfias, markáns.

2012. szept. 13. 23:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Magam 8-asra értékelem.
2012. szept. 13. 23:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Még a végén egymásra találtok. ;)
2012. szept. 13. 23:41
 5/13 anonim ***** válasza:

De konkrétan mit műttetnél meg?Egy orrplasztika,vagy egy fülplasztika még abszolút belefér.Ezenkívül más műtét teljesen felesleges,illetve nem megoldható szerintem.

Ha szép a fogsorod,ápolt vagy,rendszeresen nyírják a hajad,borotválkozol mindennap,vasalt,tiszta és rendes ruhákban jársz,az már félsiker.

2012. szept. 13. 23:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Kisfiús arcom van, nem markáns az állam, az orrom is nagynak tűnik ettől, és nincs férfiasság a vonásaimban. Valószínűleg ilyen áll-implantátumot csináltatnék.
2012. szept. 13. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Szakáll/borosta...?

Az sokat dob egy pasin.

2012. szept. 13. 23:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Szintén kisfiú effektus. Alig nő valami, hidd el, ha rendes erős szakállam lenne, már rég borostát viselnék, de jelenleg csak kósza szőrszálak álldogállnak ki az arcomból, ha elfelejtenék pár napig borotválkozni.
2012. szept. 13. 23:53
 9/13 anonim ***** válasza:

a plasztikai műtét szerintem hülyeség, most attól, hogy kicsit szélesebb lesz az állad, kétlem, hogy sokkal jóképűbb leszel és csak kidobott pénz az egész...

Próbáld magad megszeretni és ha magabiztos vagy a nőket se fogja zavarni, hogy nem épp tökéletesen nézel ki... :)

2012. szept. 14. 00:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez a "legyél magabiztos" duma a könyökömön jön ki, ne haragudj.

1. Valaki nem lesz "csak úgy" magabiztos. Akkor lesz az, ha megszűnik az ok, amiért bizonytalan. Teszemazt magabiztos lennék, ha néhány lány szemezne velem az utcán vagy szórakozóhelyen, vagy nem igyekezne otthagyni minél előbb, ha pl. meghívom egy italra.

2. A való életben nem látszik a viselkedésemen, hogy ne lennék magabiztos. Alapvetően egy elég nyugis, összeszedett ember benyomását keltem. No akkor?

2012. szept. 14. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!