Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El kéne kezdenem pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne kezdenem pasizni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mindenki azzal piszkál, hogy miért nem érdekelnek a pasik. Nem tudják felfogni, hogy egyszerűen vannak fontosabb dolgaim is. Nem, nem az a baj, hogy a pasik nem foglalkoznak velem, mert eddig is sokan írtak facebook-on, most, hogy átkerültem egy másik városba középiskolába, pláne. De nem érdekelnek.. Szóval, szerintetek is az lenne a normális, ha nem ráznám le a próbálkozókat, hanem találkoznék velük és adnék nekik esélyt? :) 15/L

2012. szept. 13. 08:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Dehogy ismernéd be magadnak. Csak nekik adnál egy indokot :D Attól h azt mondod nekik, még nem leszel igazából lezbi. Meg nem kell neked ezt furának tartanod :D

De képzeld el az arcukat mikor azt mondod h lezbi vagy, meg milyen jó lenne utána h leszállnak rólad :D

2012. szept. 13. 09:00
 12/25 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy átnevelő táborba küldikXD
2012. szept. 13. 09:01
 13/25 A kérdező kommentje:
Oké, sajnálom az általánosítást.. Akkor tini fiúk 15-19 éves korig. Amúgy meg elnézést, de minket sem kéne a Bambival meg az Alkonyattal degradálni..
2012. szept. 13. 09:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék az arcokra :D
2012. szept. 13. 09:06
 15/25 Antimod ***** válasza:
Ez nem kötelező, akkor kezded, amikor akarod. Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem szabhat meg helyetted más.
2012. szept. 13. 09:10
 16/25 anonim ***** válasza:
9%

persze hogy enmérdekel, meg stb...kislány, amint megérzed benned a f*szt, meg elélvezel párszor, rákpasz az ízére..:D

most nagyon nyersen foglamaztam, de hiddel hogy ígylesz...és pikk pakk teret fog nyerni az életedben.

persze hogy enmfontos még, mert nemtudod miylen érzés..:D

2012. szept. 13. 09:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nyersen fogalmaztál...milyen lányokkal találkoztál te eddig? :D
2012. szept. 13. 09:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Az emberi életben nem a kor az, ami megszabja, mikor kell párt találnod, hanem az, ami belül van. 15 évesen ez az igény még nincs olyan szinten, hogy ne tudj megmaradni nélküle, sőt, ekkor még fontosabb dolgok is vannak.

Nem attól leszel valaki, hogy 15 évesen már egy fél osztállyal együtt voltál, hol így, hol úgy. Aki ezt az elvet vallja, az eltévedt. Attól, hogy mások ezt csinálják, nem azt jelenti, hogy neked is ezt kell. Majd akkor jön el az ideje, amikor te is így gondolod, amikor már azt érzed, hogy valami hiányzik az életedből. Ezt kár ráerőszakolni bárkire, mert ha nem akarja, akkor nem is fogja. Nem értem, hogy ezt miért kell csinálni, mindenki foglalkozzon a saját életével, ne máséval.

2012. szept. 13. 09:31
 19/25 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, köszönöm! :)
2012. szept. 13. 09:32
 20/25 anonim ***** válasza:

(Hogy ne csak fikázzak) egyébként szerintem nem kell semmit. Szabad ember vagy, ami azt jelenti, hogy semmit nem kötelező. Ha találsz egy érdekes srácot akinek te is az vagy, akkor let's bounce! De csak azért, hogy elmondhasd, hogy "pasizol" (ettől a szótól idegrohamot kapok és elkezd ugrálni a szemem alatti kis terület), ahogy a korosztályodban sok csajszi teszi, az nagyon téves, mert közben minden nőiességüket csírájában megölik ezzel a mentalitással.

a degradálós paraszt

2012. szept. 13. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!