Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El kéne kezdenem pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne kezdenem pasizni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mindenki azzal piszkál, hogy miért nem érdekelnek a pasik. Nem tudják felfogni, hogy egyszerűen vannak fontosabb dolgaim is. Nem, nem az a baj, hogy a pasik nem foglalkoznak velem, mert eddig is sokan írtak facebook-on, most, hogy átkerültem egy másik városba középiskolába, pláne. De nem érdekelnek.. Szóval, szerintetek is az lenne a normális, ha nem ráznám le a próbálkozókat, hanem találkoznék velük és adnék nekik esélyt? :) 15/L

2012. szept. 13. 08:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Ki az az IQ bajnok aki egy 15évest biztat pasizásra?

Ilyenkor még nem az a legfontosabb...

2012. szept. 13. 08:45
 2/25 Hunter92 ***** válasza:
100%
Ha nem érdekelnek, akkor nem érdekelnek. Majd lesz egyszer valaki, aki felkelti az érdeklődésed. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, neked kell érezned, hogy mi a jó neked.
2012. szept. 13. 08:46
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz azzal mit mond más. Ha téged most nem érdekelnek, akkor ne foglalkozz azokkal az IQ betyárokkal. Ha nem érdekelnek, hát nem érdekelnek, nem fognak ezért börtönbe zárni.
2012. szept. 13. 08:47
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
ne érdekeljen ki mit mond. leírtad a választ: vannak fontosabb dolgaid is. majd ha pasizni akarsz, pasizol.
2012. szept. 13. 08:48
 5/25 A kérdező kommentje:
A családom (apám(!), anyám, nővérem), barátnőim, ismerőseim..:/ De annyira zavar már..nővérem is örökké ezzel cseszeget..hogy ő ennyi idős korában már rég elkezdte...és anyám is! Örökké randikat szervez nekem!
2012. szept. 13. 08:49
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj de elég hülye egy családod van. Máshol örülnének ha a 15 éves lányuknak nem csak a pasikon járna az esze.

Ne foglalkozz velük. Majd ha téged érdekelni fog a dolog akkor elkezded. Addig meg mond azt nekik h lezbi vagy és akkor talán békénhagynak

2012. szept. 13. 08:52
 7/25 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Ez a kemény... Más szülő örülne neki, ha nem pasizna a lánya 15 évesen. Semmiről nem maradsz le. De láthatod, ugyanakkor semmi akadálya nincs annak, hogy akár mindennap más fiúval bújj ágyba. Megvan a hátország aki támogat... :D
2012. szept. 13. 08:56
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A családod elég nagy média mérgezést kaphatott, ha szerintük az a normális, ha pasizol, főleg ha szinte kényszerből. Ez a mai világ is számomra érthetetlen, sok fiatal nem is szereti egymást igazából csak mondogatják egymásnak, de valójában csak dugni járnak. Most ha te csak azért bepasizol, mert azt mondják pasi kell az is ilyen lesz. Inkább járj nyitott szemmel hátha egyszer meglátod az igazit, aki fel kelti az érdeklődésedet.
2012. szept. 13. 08:57
 9/25 A kérdező kommentje:
Ugye? :D Szerintem is tiszta fura. A legjobb barátnőm anyja tiltja a pasiktól, az enyém pedig ,,kilök" eléjük.. Oké, lehet megoldás lenne, ha azt mondanám leszbikus vagyok, de nem fogom mondani, mert miért? Ezzel magamnak is beismerném, hogy fura, hogy nem érdekelnek a pasik 15 évesen..
2012. szept. 13. 08:57
 10/25 anonim ***** válasza:
0%

De milyen pasik? Ne olts már szét! Milyen pasikról beszélsz? Én magamat pl pasinak tartom, de 15 éves lányokkal mit kezdenék? Megnézzük a Bambit vagy az Alkonyatot?

26/f

2012. szept. 13. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!