Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a gyakorikerdesek.hu-n ismerkedni?
egyre többen vannak,akik itt szeretnének ismerkedni :D
16/L
Nos, én vagyok az egyik, aki itt ismerkedett meg a párjával. :)
Úgy történt, hogy nem akartunk ismerkedni - vagy legalábbis nem úgy akartunk ismerkedni. :) Beszélgettünk, leveleztünk, közös hullámhosszon voltunk, aztán egyszer csak bekattantunk, hogy egymást akarjuk...
Egyszerűen úgy, hogy amikor írsz, legyen benne valami ami valakiben megfog valamit.
Ez lehet 3 szó is, lehet egy hozzászólás, és lehet egy egészen egészen egyértelmű, nem félreérthető kérdés is.
Tessék privátkodni!
Naja, vannak pasik, akik egyszerűen minden nőre ráírnak, nekem van olyan, aki már hússzor írt... Nem tiltom le, mert kíváncsi vagyok, meddig megy el! :)
Szóval a privátkodás kevés, olyat kell írni, amiből nem süt, hogy mindenáron nőt akar valaki, mert az szerintem inkább riasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!