Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet a gyakorikerdesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a gyakorikerdesek.hu-n ismerkedni?

Figyelt kérdés
Többen is írták, hogy itt ismerkedtek össze valakivel. Mégis hogyan? Hogyan lehet itt ismerkedni?
2012. szept. 12. 23:02
1 2
 1/15 anonim válasza:

egyre többen vannak,akik itt szeretnének ismerkedni :D

16/L

2012. szept. 12. 23:04
 2/15 anonim ***** válasza:
én pl úgy, hogy írtam egy privátot és onnantól jött magától..
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én vagyok az egyik, aki itt ismerkedett meg a párjával. :)

Úgy történt, hogy nem akartunk ismerkedni - vagy legalábbis nem úgy akartunk ismerkedni. :) Beszélgettünk, leveleztünk, közös hullámhosszon voltunk, aztán egyszer csak bekattantunk, hogy egymást akarjuk...

4/15 anonim ***** válasza:
simán, egy tahó vagy jópofa hozzászólásom után kapok hideget-meleget, aztán kialakul.
2012. szept. 12. 23:05
 5/15 anonim ***** válasza:
kiírtam egy kérdést, válaszolt egy srác, írt privátot, msn, fb, tali, stb.. :D
2012. szept. 12. 23:05
 6/15 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Nagyon könnyen. Pár privát, aztán MSN és végül személyes tali ha megkedvelem. :)
2012. szept. 12. 23:09
 7/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen úgy, hogy amikor írsz, legyen benne valami ami valakiben megfog valamit.

Ez lehet 3 szó is, lehet egy hozzászólás, és lehet egy egészen egészen egyértelmű, nem félreérthető kérdés is.

Tessék privátkodni!

2012. szept. 12. 23:15
 8/15 anonim ***** válasza:

Naja, vannak pasik, akik egyszerűen minden nőre ráírnak, nekem van olyan, aki már hússzor írt... Nem tiltom le, mert kíváncsi vagyok, meddig megy el! :)

Szóval a privátkodás kevés, olyat kell írni, amiből nem süt, hogy mindenáron nőt akar valaki, mert az szerintem inkább riasztó!

2012. szept. 12. 23:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Én eddig leragadtam a fényképnél.Az alapján meg inkább nem lett belőle tali.Hiába csak nyomi "férfiak" írtak :D
2012. szept. 13. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyszerű. írsz egy privátot annak akinek tetszik a véleménye, és vagy elkezdtek ismerkedni vagy nem.
2012. szept. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!