Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz ebből valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valami? Van esélyem nála?

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedem egy nagyon aranyos fiúval, akivel eddig csak látásból ismertük egymást. Átmentem hozzá, sokat beszélgettünk, aztán hazamentem. Később írt egy üzenetet, hogy ha van kedvem, menjek vissza hozzá dumálni, akár ott is aludhatok. Ott aludtam, órákig csókolóztunk, összebújva aludtunk, alvás közben fogta a kezemet. Reggel ismét 1 órát csókolóztunk, utána meghívott egy kávézóba reggelizni. Nagyon édes a srác és nagyon jó mellette lenni, viszont azt mondta, hogy mindenképp szeretne újra összejönni az exével. Szerintetek lenne esélyem nála? Azt mondta, hogy ő is nagyon jól érezte magát velem.
2012. szept. 12. 13:54
 1/3 Mókusgyilkos ***** válasza:
51%
"ez flashgordon lézer pisztoly vagy ennyire örülsz nekem?" :D
2012. szept. 12. 13:56
 2/3 Mókusgyilkos ***** válasza:
h a kérdésre is válaszoljak: kétesélyes az is lehet h csak vigasztalta magát veled. próbáld tőle megérdeklődni.
2012. szept. 12. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Megkérdezném, de nem igazán merem. Nem akarom összezavarni őt...
2012. szept. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!