Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet ebből még valami? Van esélyem még?
A barátom 2 hete szakított, mert nem volt szerelmes (2-3 hónap járás után). Az első héten nem nagyon keresett, viszont én nem bírtam megállni és szinte zaklattam, nagyon fájt a szakítás. Ő 1 hét után lerázott, hogy felejtsem el, nekem is jobb, ha nem keresem, szakítottunk, törődjek bele. Mégis másnap rámírt és tök kedves volt. Azóta is, 1 hete, minden nap ír, érdeklődik, aranyos velem. Néha mégis kibukik nála a sértettsége (azért ábrándult ki, mert nagyon csúnyán viselkedtem vele sokszor), nagyon fájhat neki, de büszke, és azt mondja, neki tökéletes így egyedül, nem akar engem. Pár napja azt is bejelentette, hogy ő csupán barátilag ír nekem, csak barátok vagyunk.
Tegnap lehívott meccsére, előtte napokig azzal keresett, hogy megyek-e, és hogy nagyon szeretné ha ottlennék stbstb. Megkérdeztem, miért olyan fontos, hogy ottlegyek, és hozzátettem, hogy hiszen semmi közünk egymáshoz, erre ezt a választ kaptam: "de van, és ezt te is tudod". Elmentem meccsre, félidőben odajött, puszit adott és mosolygott rám, aztán mennie kellett. A végén nem tudtam megvárni, hazajöttem. 1 órával rá felhívott, hogy karambolozott, majd csak este lesz msn-en. Nem is értettem, nekem, mint exnek, mi közöm ehhez. Persze próbáltam megértő és kedves lenni vele. Mikor hazaért, elmesélte, mi történt, aztán mikor szóba került megint a kettőnk dolga, témát váltott, hogy nincs kedve ezen vitatkozni.
Nem értem. :S Keres minden nap, kedves, aranyos velem, de közben meg tagad mindent, azt mondja, ő nem érez semmit, ő elvan így egyedül, nem szeret, elege van az egészből. Én nem is keresem, azután, hogy lerázott, elhidegültem tőle direkt, de most meg ő... :S 1 nap nem írt msn-en, akkor is üzent, hogy nagyon rossz a kedve, azért nem írt. Mégis mi közöm nekem ahhoz? Miért csinálja ezt, mi ez? Ha kérdezem, csak jön a szokásos szöveggel, hogy nem akar velem járni, csak barátilag ír...stb.
Biztos, hogy nehéz dolog lesz, de próbáld meg őt elfelejteni...
Mert ebből a storyból úgy jön le, hogy csak "ugráltat" téged,ha unatkozik legyél ott vele stb. stb.
És szerintem az, hogy barátilag folytatjátok... nem tudom mennyire jó ötlet, mivel gondolom te még mindig reménykedsz, hogy hátha lesz vmi...
Amúgy hány évesek vagytok?
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!