Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok háziasszonyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok háziasszonyok?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a fajta nők, akik nem vágynak az önmagvalósításra, egyetlen céljuk, férjük vágyainak kielégítése(háztartás,gyermeknevelés,kozmetikus....)
2012. szept. 11. 20:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
nehezebb dolgozni hidd el, mint otthon elrötyögni a tűzhely mellett:) de majd rájössz:) sok sikert! fiatal vagy még.
2012. szept. 11. 21:22
 22/31 anonim ***** válasza:
mégis elrötyögök a tűzhely mellett és dolgozgatok..
2012. szept. 11. 21:28
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran gondolok arra, hogy milyen jó is volt a gyerekkorom, és hogy szeretném, ha majd az én gyerekemnek is meg tudnám ezt adni. Sosem kellett menzás kaját ennem, mert anyu mindig főzött finom, egészséges ebédet, leült velem és megbeszéltük mi történt aznap az iskolában. Napi 8 órás munka mellett ez lehetetlen, úgy hogy közben egy igényes női példaképet
2012. szept. 11. 21:29
 24/31 anonim ***** válasza:
(bocsánat, folyt. köv.) mutasson. Az a baj, hogy senki sem értékeli igazán ezt a női szerepet, pedig nem könnyű feladat. Hogy mennyire nagy szükség lenne rá, arra jó példa a mai tizenévesek.
2012. szept. 11. 21:31
 25/31 A kérdező kommentje:
mennyire igazad van, te férfi vagy?
2012. szept. 11. 21:44
 26/31 anonim ***** válasza:

Szeretnék jó munkát, és azzal jó eredményeket elérni. De egyre többet gondolok arra, hogy inkább találnék pár éven belül egy fiút, akivel leélném az életem, és csak a családnak szentelném magam :) Az a baj, hogy nem sok feleség engedheti meg magának, hogy ne dolgozzon...

19/L

2012. szept. 13. 15:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem ez a célom. A háztartás rendben tartása, a gyereknevelés, és hogy teljes mértékben megfeleljek a leendő férjemnek. Ez olyan fura? A nőknek ez a kötelességük. A férfiaknak meg, hogy védelmezzék, segítsék a nőket, dolgozzanak, és hagyják női társuk érvényesülni maguk mellett. 21/N
2012. szept. 13. 15:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Én ilyen nő vagyok. Szeretek sütni-főzni, és alig várom hogy gyerekem legyen :) Szeretem a családot, szeretek itthon lenni, és utálom a karrierista nőtársaimat, akik elfelejtették, hogy mi is az eredeti rendeltetésük. Jó persze a nőknek is kell most már dolgozni, mert egy fizetés nem fizetés, de akkor is ragaszkodom a régi világhoz. Asszonyok tessék kézzel mosogatni és mosni, és hozzányúlni gyakrabban a nászajándékul kapott főzőszetthez!! Aól nem nő a nő, hogy irodában csücsül, és várja az előléptetést, 38 évesen meg sír mert down kóros a kései gyereke!

23/L

2012. szept. 13. 15:56
 29/31 Hanariko ***** válasza:
Ja, tök jó lenne a régi családmodell, ha meg lehetne élni egy fizetésből. De sajnos nem lehet. Még két embernek se, nemhogy egy gyerekkel együtt.
2012. szept. 13. 15:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Igen a régi világban ez azért működött, mert a férfi el tudta tartani hármukat is , egy keresetből. De most muszáj a nőknek is dolgozni, mert éhen halnak a pujával együtt! Viszont ezért lesz a sok korcs gyerek, mert nincs ki NEVELJE őket. Anyu apu dolgozik, a gyerek meg drogozik.
2012. szept. 13. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!