Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok háziasszonyok?
Figyelt kérdés
Hol vannak azok a fajta nők, akik nem vágynak az önmagvalósításra, egyetlen céljuk, férjük vágyainak kielégítése(háztartás,gyermeknevelés,kozmetikus....)2012. szept. 11. 20:34
11/31 A kérdező kommentje:
egyébként lány vagyok!
2012. szept. 11. 20:50
12/31 anonim válasza:
Az a szép, hogy ezek az önmegvalósító nők nem látják az összefüggést a társadalom mai beteg állapota és az önmegvalósítás között. Meg azt sem látják, hogy az önmegvalósításuk csak gazdasági érdekeket szolgál: minél többen dolgozzanak kevesebb pénzért. Régebben egy férfi keresete is elég volt a családfenntartásra, ma néha kettő kereset sem elég. Így ha többen dolgoznak kevesebbért nagyobb a haszon bizonyos helyeken:D
13/31 anonim válasza:
ja lány gondolom..
de ha tényleg az vagy Gratulálni tudok csak.. egy eltartásra vágyó kis picsusz vagy...
14/31 anonim válasza:
Magyarul neked kell egy mutatós házirobot ami kiszolgál? Le vagy maradva kicsit...
15/31 A kérdező kommentje:
hihetetlenek vagytok...
2012. szept. 11. 20:59
17/31 A kérdező kommentje:
Ez régen rengeteg ideig működött ez a fajta modell, de most a mai világban teljesen elszabadult a pokol...de ha így ti boldogabbak vagytok..
2012. szept. 11. 21:01
18/31 anonim válasza:
azért mert te annak örülnél ha semmi dolgod nem lenne otthon mert az asszony mindent megcsinál gyereket nevel stb... neked meg dolgoznod kéne... az egy dolog
nekem apám mellett ez bőven el, hogy nekem kell neki mindig kaját csinálni takarítani stb.. nem kell hogy a férjem is ilyen legyen..
19/31 A kérdező kommentje:
Inkább majd dolgozol és mellette ezt is mind ellátod majd?Gondolkozz már picit, ez éppen a nők helyzetét könnyítené ami írtam, nem nehezítené, sajnálom hogy apud "csicskáztatott" én nem erre gondoltam, sajnálom hogy ez jött le.Ez egy harmódikus kapcsolat alapja (persze ha a férfi elég pénzt tud hozni a csládi kasszába mert ugye manapság ez már nem olyan egyszerű..)Ha elmész dolgozni, hidd el ezek ugyanigy rád fognak maradni pl mosás, takarítás a férjed max besegít sajnálom de nézz körül..
2012. szept. 11. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!